HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠανικός στο Γ.Ν. Αρτας: Ασθενής σε έξαλλη κατάσταση κινήθηκε κατά νοσηλευτών

Πανικός στο Γ.Ν. Αρτας: Ασθενής σε έξαλλη κατάσταση κινήθηκε κατά νοσηλευτών

Κρατώντας ένα ψαλίδι ο 45χρονος απειλούσε όποιον έβλεπε μπροστά του. Τι αναφέρει το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ. για την εξουδετέρωση και σύλληψή του

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα στο Γενικό Νοσοκομείο Αρτας με πρωταγωνιστή 45χρονο νοσηλευόμενο που απείλησε με ψαλίδι γιατρούς και νοσηλευτές – αλλά και τους αστυνομικούς που κλήθηκαν να επέμβουν- επειδή δεν ήθελε -κατά το ρεπορτάζ- να μεταφερθεί από την παθολογική κλινική στην πνευμονολογική.

 Από το προσωπικό του νοσοκομείου ενημερώθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, στη θέα όμως των αστυνομικών ο 45χρονος κινήθηκε και πάλι απειλητικά σε έξαλλη κατάσταση, Με αποτέλεσμα, όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ, ένας εκ αστυνομικών να πυροβολήσει με το υπηρεσιακό του όπλο για εκφοβισμό. Αμέσως μετά οι συνάδελφοί του κατάφεραν και ακινητοποίησαν τον 45χρονο.

 «Οι Αστυνομικοί προέταξαν τα όπλα τους και ο Αρχ/κας (αναφέρεται όνομα και βαθμός ) , ευρισκόμενος σε διατεταγμένη υπηρεσία κατά το ωράριο 22:00΄- 06:00΄, ενήργησε βολή εκφοβισμού, πυροβολώντας μία φορά στον αέρα, με κατεύθυνση της βολής προς παρακείμενο δάσος. Ενεκα του πυροβολισμού, αποσπάσθηκε η προσοχή του δράστη και οι Αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν», αναφέρεται στο διαβιβαστικό.

 Ο 45χρονος συνελήφθη και φρουρείται νοσηλευόμενος στην πνευμονολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αρτας.

Πηγή: Protagon.gr

Προηγουμενο αρθρο
Πάσχα στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Θανάσης Καββαδάς: Με 20 δόκιμους αστυφύλακες θα ενισχυθεί η Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.