HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠρωτοβουλία για την διάσωση της περιοχής του Κάστρου – πάρτυ στην παραλία του κάστρου

Πρωτοβουλία για την διάσωση της περιοχής του Κάστρου – πάρτυ στην παραλία του κάστρου

Με αίτημα  να σταματήσει τώρα κάθε μορφή παραχώρησης, και κάθε ιδιωτικοποίηση της περιοχής του Κάστρου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10/9 από την Πρωτοβουλία για την διάσωση της περιοχής του Κάστρου, παρτυ στην παραλία του Κάστρου.
Μια διαφορετική βραδιά , με μουσική, με το φως της πανσελήνου και με όλους όσους βρέθηκαν εκεί, να γίνονται μια παρέα, στη δική τους παραλία.
Ευχαριστούμε όσους παρευρέθηκαν και βοήθησαν να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό για τα δικαστικά έξοδα, καθώς και όσους βοήθησαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην οργάνωση του παρτυ (ποτά, ήχος, μουσική)
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Τρίτη 13/9,  8.00 μμ στον Άγιο Μηνά, στο συλλαλητήριο που καλεί η πρωτοβουλία αγροτών Λευκάδας, για τη διάσωση της περιοχής  του Κάστρου (ΤΑΟΛ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ)
Κλιμακώνουμε τη δράση μας γιατί τίποτα δεν θα γίνει χωρίς τη θέλησή μας!!!!!

Προηγουμενο αρθρο
Κώστας Φωτεινός: Ο Αθάνατος Λόγος του!
Επομενο αρθρο
Αριθμών Εγκώμιο ποιητικό

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.