HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠρόκριση στην εθνική ομάδα optimist θα διεκδικήσει ο  Ν.Ο. Λευκάδας με τον αθλητή  Αλέξανδρο Δούκα-Τσερέ

Πρόκριση στην εθνική ομάδα optimist θα διεκδικήσει ο  Ν.Ο. Λευκάδας με τον αθλητή  Αλέξανδρο Δούκα-Τσερέ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ο Ν.Ο Λευκάδας παρών σε  άλλη μια μεγάλη διοργάνωση με τον αθλητή του Αλέξανδρο Δούκα-Τσερέ που συνοδεύεται από τον προπονητή μας Νίκο Σταυρίδη, σε κοινή αποστολή με τον ΝΙΟ Πρέβεζας, για την πρόκριση για την εθνική ομάδα optimist. 

Ο αγώνας θα διεξαχθεί από 8 έως και 12/5 στην Ελευσίνα με διοργανωτή τον Ναυταθλητικό Όμιλο Ελευσίνας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Οι 144 προκριθέντες από τα περιφερειακά πρωταθλήματα αθλητές θα αναμετρηθούν για τις 12 θέσεις που θα απαρτίζουν την εθνική ομάδα.

Επίσης ο Όμιλός μας συνδιοργανώνει στις 10 έως 12/05/2024 με τους Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ιωαννίνων, Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Κέρκυρας,  Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Μαρίνας Γουβιών , Α.Ν.Ο. Ζακύνθου, Α.Ο. Ιθάκης “Η Προοδος” και  Ναυτικό Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πρεβέζης  το Κύπελλο Ιονίου – Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Ανοικτής θάλασσας.

Το Κύπελλο Ιονίου είναι ένας θεσμός που συνδιοργανώνεται κάθε χρόνο από τους Ναυτικούς Ομίλους της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και Δυτικής Ελλάδας, στους οποίους συμμετέχουν κάθε χρόνο Σκάφη Ανοικτής Θάλασσας από την ευρύτερη περιοχή. Φέτος, ο αγώνας θα διεξαχθεί σε 3 σκέλη (1 ανά ημέρα), με την 2η ημέρα να είναι “αφιερωμένη” στον Αμβρακικό και την Βόνιτσα. 

Η πρώτη ημέρα θα έχει αφετηρία την Λευκάδα και τερματισμό στην Πρέβεζα. Την 2η ημέρα η εκκίνηση θα γίνει λίγο μετά το λιμάνι της Πρέβεζας και μετά από μία διαδρομή που θα φτάσει μέχρι το μέσον περίπου του Αμβρακικού κόλπου θα καταλήξει στην Βόνιτσα. Την 3η ημέρα θα γίνει άλλη διαδρομή στον Αμβρακικό κόλπο μεταξύ Σαλαώρας – Πρέβεζας.

Την 2η ημέρα θα έχουμε απονομές των 2 πρώτων αγώνων στο λιμάνι της Βόνιτσας, όπου η εκδήλωση της 2ης ημέρας (Τερματισμός-Απονομές) θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του δήμου Ακτίου-Βόνιτσα.

Προηγουμενο αρθρο
Λιθόκερος: εμφανίστηκε ξανά στη Λευκάδα το δηλητηριώδες έντομο
Επομενο αρθρο
Εορταστικές εκδηλώσεις για την 160η Επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.