HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣε προληπτικό τέστ ανίχνευσης κωρονοϊού υποβλήθηκε ο Μητροπολίτης και το προσωπικό της Μητροπόλεως

Σε προληπτικό τέστ ανίχνευσης κωρονοϊού υποβλήθηκε ο Μητροπολίτης και το προσωπικό της Μητροπόλεως

Σε προληπτικό τέστ ανίχνευσης κωρονοϊού υποβλήθηκε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Θεόφιλος και το προσωπικό των Γραφείων της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοφίλου και ακολουθώντας σε κάθε λεπτομέρεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα πραγματοποιήθηκαν στα Γραφεία της Ιεράς μας Μητροπόλεως το πρωί της Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου 2021 προληπτικά τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού SARS-CoV-2 από ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Τα αποτελέσματα των τεστ, στα οποία υποβλήθηκαν τόσο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας όσο και οι κληρικοί και λαϊκοί υπάλληλοι των γραφείων, βγήκαν όλα αρνητικά.

Αναφορικά με την περίπτωση του λαϊκού υπαλλήλου της Ιεράς μας Μητροπόλεως ο οποίος την περασμένη βδομάδα είχε έρθει σε επαφή με ασυμπτωματικό ασθενή κωρονοϊού κάνουμε γνωστό ότι μετά από τέστ στο οποίο υποβλήθηκε διεγνώσθηκε κι εκείνος αρνητικός και παραμένει σε κατ´ οίκον περιορισμό βάσει των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων.

Προηγουμενο αρθρο
Η εικόνα της Στέψης της Παναγίας στο ναό του Αγίου Νικήτα Λευκάδας(1)
Επομενο αρθρο
Απόγιομα στη Γύρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.