HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυγχαρητήρια μηνύματα στην μεγάλη μας πρωταθλήτρια Κορίνα Πολίτη

Συγχαρητήρια μηνύματα στην μεγάλη μας πρωταθλήτρια Κορίνα Πολίτη

Συγχαρητήρια Δημάρχου στην Κορίνα Πολίτη

Υπερηφάνεια και μεγάλη χαρά έδωσε η Κορίνα Πολίτη σε κάθε Λευκαδίτισσα και Λευκαδίτη, με την ανάδειξή της σε πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 200μ Κλειστού Στίβου στο ΣΕΦ στις 29/2. Θερμά συγχαρητήρια και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες από καρδιάς.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Συγχαρητήρια στην Κορίνα μας

Κορίτσι μας,
Η πίστη στις δυνατότητές σου και η θέληση για την επίτευξη των στόχων σου φάνηκαν από την κούρσα που έκανες (πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 29/02/2020).
Η αγάπη και η αφοσίωσή σου στον Αθλητισμό (τώρα πρωταθλητισμό) σε οδηγούν όλο και πιο ψηλά. Με τις επιτυχίες σου μας κάνεις υπερήφανους και μας γεμίζεις ανείπωτη χαρά.
Συγχαρητήρια Κορίνα μας σε σένα, στον προπονητή σου αλλά και στους γονείς σου, γιατί και τα ατομικά αθλήματα προϋποθέτουν ειλικρινή στήριξη και καλή συνεργασία.
Να είσαι πάντα υγιείς.
Να έχεις πάντα επιτυχίες στη ζωή σου.
Θέλουμε να σε δούμε και στην Ολυμπιάδα πρέσβειρα της Λευκάδας μας.
Καλή δύναμη.

Λευκάδα, 03/03/2020
Σπυρίδων Π. Βεργίνης

Συγχαρητήριο μήνυμα του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας συγχαίρουν τη μεγάλη μας πρωταθλήτρια Κορίνα Πολίτη για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε αλλά και το μεγάλο ατομικό ρεκόρ που πέτυχε στα 200μ, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.

Σαν μέλη του συλλόγου, νοιώθουμε ιδιαίτερη χαρά, τιμή και υπερηφάνεια που αυτό το όμορφο ταξίδι ξεκίνησε από το μικρό μας σύλλογο και με πολύ σοβαρότητα, δουλειά και πείσμα, συνεχίζεται στα στάδια της Ελλάδας και του κόσμου.

Όπως φαίνεται θα συνεχιστεί για πολύ ακόμη, δημιουργώντας παράλληλα μια εικόνα-πρότυπο για όλα τα παιδιά του νησιού μας, αλλά και την αφορμή για να μυηθούν όλο και περισσότερα στον μαγικό κόσμο του κλασσικού αθλητισμού !!
Πλέον η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο φαντάζει ως ένας στόχος που πλησιάζει όλο και περισσότερο και που ευχόμαστε από καρδιάς να πραγματοποιηθεί !! Ο Γ.Σ. Λευκάδας με όλα τα μέλη του, τους προπονητές και τους αθλητές του, ήταν και θα είναι πάντα δίπλα σου !!

Δελτίο Τύπου

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, Ανδρέα Κτενά, στην πρωταθλήτρια Κορίνα Πολίτη

«Συγχαρητήρια για την μεγάλη επιτυχία σου!

Η Λευκάδα καμαρώνει μαζί σου και σε ευχαριστεί για τη χαρά και το λαμπρό παράδειγμα που δίνεις σε όλους μας και ιδίως στη νεολαία μας.

Καλή δύναμη σε εσένα και τους προπονητές σου και καλή επιτυχία σε κάθε μελλοντικό σου στόχο.

Έχεις την αγάπη και την εκτίμηση κάθε Λευκαδίτη και Λευκαδίτισσας, και όχι μόνο.»,

ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς στο συγχαρητήριο μήνυμά του προς την Λευκαδίτισσα πρωταθλήτρια του στίβου, Κορίνα Πολίτη, η οποία, με τα χρώματα του Γ.Σ. Χαϊδαρίου, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Προηγουμενο αρθρο
«Όλοι για την Λευκάδα»: ανακοίνωση για τα υδατοδρόμια
Επομενο αρθρο
Ανοιχτή επιστολή Φίλιππου Μεσσήνη προς τα 1496 μέλη του συνεταιρισμού ΤΑΟΛ Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.