HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣυλλήψεις στη Λευκάδα για ναρκωτικά

Συλλήψεις στη Λευκάδα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, τα τελευταία 24ωρα, σε Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Λευκάδα και Ζάκυνθο, από τις υπηρεσίες των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας κατά τη διάρκεια αστυνομικών ερευνών, 4 ημεδαποί και 5 αλλοδαποί, σε διαφορετικές περιπτώσεις για αδικήματα που αφορούσαν την κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις, άσκηση παράνομου υπαίθριου εμπορίου καθώς και άλλα αδικήματα.

Συγκεκριμένα οι υποθέσεις αφορούσαν την σύλληψη 2 ημεδαπών 55 και 35 ετών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζακύνθου, για άσκηση παράνομου υπαίθριου εμπορίου, επίσης, την σύλληψη 2 ημεδαπών ηλικίας 30 και 35 χρονών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, διότι στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε, αυτοσχέδιο τσιγάρο με ακατέργαστη κάνναβη και συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης στον 30χρονο καθώς και συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 15,60 γρ. περίπου, στον 35χρονο, καθώς και την σύλληψη ενός 26χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Προηγουμενο αρθρο
Συναντήσεις του Δημάρχου με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για τα ανεπιτήρητα βοοειδή
Επομενο αρθρο
Την Πέμπτη 27/4 η κηδεία του Άγγελου Καλκάνη στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.