HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Κάρολου Παπούλια

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Κάρολου Παπούλια

Δήμος Λευκάδας; Συλλυπητήριο μήνυμα για Κάρολο Παπούλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα η Ελλάδα θρηνεί την απώλεια μιας κορυφαίες προσωπικότητας που άφησε το στίγμα του στην πολιτική ζωή της χώρας και όχι μόνο.  Ο Κάρολος Παπούλιας ήταν ένας αξιοπρεπής, έντιμος, ικανός, διορατικός πολιτικός, που υπηρέτησε την χώρα σε πολλά αξιώματα, αλλά και ως ανώτατος πολιτειακός άρχοντας.

Η ιδιαίτερη σχέση του με την Λευκάδα, λόγω της συνεχούς του παρουσίας τις περιόδους των διακοπών του στην ιδιωτική του κατοικία, μας έκανε να τον νοιώθουμε περισσότερο κοντά μας.

Εκφράζουμε εκ μέρους των Λευκαδίων τα θερμά μας συλλυπητήρια.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου: “Τιμή στο έργο, την προσωπικότητα και την μνήμη του αείμνηστου  πρ. Προέδρου της Δημοκρατίας  Κάρολου Παπούλια”


Με θλίψη αποχαιρετούμε τον πρ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας Καρολο Παπούλια.

Η προσωπικότητα του, η επιστημονική του κατάρτιση, η έμφυτη ευγένεια του, οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι του στην πολιτική ζωή της χώρας και στο ανώτατο αξίωμα, έβαλαν την σφραγίδα τους στην μεταπολίτευση και στις σχέσεις της Ελλάδας με τους γείτονές της.

Με τιμούσε με την φιλία του και είχα το προνόμιο να τον επισκέπτομαι συχνά, να τον ενημερώνω για τις ευρωπαϊκές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν στην χώρα μας και ιδιαίτερα για τον ρόλο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε αυτά. Ένα θέμα κοινού ενδιαφέροντος μας ήταν και οι εξελίξεις στην Μέση Ανατολή.

Έφυγε σεμνά και διακριτικά, ακριβώς, γιατί ήταν σπουδαίος άνθρωπος.

Αιωνία του η μνήμη.

Προηγουμενο αρθρο
Η εθνική ντροπή του 2011: Οταν κάποιοι αποκαλούσαν «προδότη» τον Παπούλια
Επομενο αρθρο
Ευχαριστίες Δήμου Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.