HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣυνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Λευκάδας – τα θέματα

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Λευκάδας – τα θέματα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σύμφωνα με τις δ/ξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν. 4555/18, και την υπ΄αριθ. ΚΥΑ Δ1α/Γ.Π.οικ. 27397/13.5.22 (ΦΕΚ 2369/15.5.22 τεύχος Β’), σας καλούμε την Δευτέρα 30/5/2022 και ώρα 12:00 σε ΤΑΚΤΙΚΗ, ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της Οικονομικής Επιτροπής, στο Διοικητήριο, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο: Απόφαση Ο.Ε. επί της προτάσεως, για την έγκριση της σκοπιμότητας και της βιωσιμότητας της Ενεργειακής Αναβάθμισης-Αυτοματοποίησης του Δικτύου Δημοτικού Φωτισμού, με εξοικονόμηση ενέργειας στο Δήμο Λευκάδας, επιλογή του βέλτιστου τρόπου χρηματοδότησης της σχετικής επένδυσης και έγκριση της προετοιμασίας για την διενέργεια των σχετικών διαγωνισμών και εκτέλεση των Συμβάσεων Παροχής Υπηρεσιών για την Ενεργειακή Αναβάθμιση Οδικού Φωτισμού Δήμου Λευκάδας, με σύμβαση ενεργειακής απόδοσης (Σύμπραξη Δημόσιου- Ιδιωτικού Τομέα).
Εισηγητής: Χαράλαμπος Καλός, Δήμαρχος

ΘΕΜΑ 2ο: Απόφαση Ο.Ε. για έγκριση πρακτικού Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών για την υποβολή πρότασης στην πρόσκληση 4.3.1_2021_Ε.Υ.Ε.Π.Α.Α. για την δράση 4.3.1 “Υποδομές εγγείων βελτιώσεων” του Μέτρου 4 “Επενδύσεις σε υλικά στοιχεία του ενεργητικού” για το υποέργο «Αντικατάσταση του Η/Μ εξοπλισμού στις υφιστάμενες 5 γεωτρήσεις» της πράξης: «ΕΡΓΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ».
Εισηγητής: Χαράλαμπος Καλός, Δήμαρχος

ΘΕΜΑ 3ο: Απόφαση Ο.Ε. για έγκριση πρακτικού Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών για την υποβολή πρότασης στην πρόσκληση 4.3.1_2021_Ε.Υ.Ε.Π.Α.Α. για την δράση 4.3.1 “Υποδομές εγγείων βελτιώσεων” του Μέτρου 4 “Επενδύσεις σε υλικά στοιχεία του ενεργητικού” για το υποέργο «Προμήθεια – Εγκατάσταση – Λειτουργία συστήματος Αυτοματισμού – Τηλεμετρίας» της πράξης: «ΕΡΓΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ».
Εισηγητής: Χαράλαμπος Καλός, Δήμαρχος

ΘΕΜΑ 4ο: Απόφαση Ο.Ε. για έγκριση της μελέτης και των τευχών δημοπράτησης του έργου: «Αντικατάσταση τμημάτων του αρδευτικoύ δικτύου (σωλήνες – συσκευές – υδρόμετρα)».
Εισηγητές: Χαράλαμπος Καλός, Δήμαρχος
Φίλιππος Σκληρός, Αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 5ο: Απόφαση Ο.Ε. για έγκριση συμμετοχής και υποβολής πρότασης στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 ΜΕΤΡΟ 4: «Επενδύσεις σε υλικά στοιχεία του ενεργητικού» ΥΠΟΜΕΤΡΟ 4.3: «Στήριξη για επενδύσεις σε υποδομές που συνδέονται με την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό ή την προσαρμογή της γεωργίας και της δασοκομίας» Δράση 4.3.1 “Υποδομές εγγείων βελτιώσεων”.
Εισηγητής: Χαράλαμπος Καλός, Δήμαρχος

ΘΕΜΑ 6ο: Απόφαση Ο.Ε. για έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ου ΑΠΕ) του έργου: « ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΘΕΣΗ «ΠΟΝΤΗ» ΠΡΟΣ ΘΕΣΗ «ΝΗΡΑ» Δ.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ», αναδόχου: ΛΕΩΝΙΔΑ-ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΡΑΚΑΤΟΥ.
Εισηγητής: Σπυρίδων Λύγδας, Αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 7ο: Απόφαση Ο.Ε. για έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΘΕΣΗ «ΠΟΝΤΗ» ΠΡΟΣ ΘΕΣΗ «ΝΗΡΑ» Δ.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ», αναδόχου: ΛΕΩΝΙΔΑ-ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΡΑΚΑΤΟΥ.
Εισηγητής: Σπυρίδων Λύγδας, Αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 8ο: Απόφαση Ο.Ε. για έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (2ου ΑΠΕ) του έργου: «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ», προϋπολογισμού 139.999,99 €», αναδόχου: «Μ. & Χ. ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑΣ Ο.Ε.».
Εισηγητής: Σπυρίδων Λύγδας, Αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 9ο: Απόφαση Ο.Ε. για έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών & 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΔΕ ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ ΛΟΓΩ ΘΕΟΜΗΝΙΑΣ», προϋπολογισμού 82.500 €, αναδόχου: «Μ. & Χ. ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑΣ Ο.Ε.».
Εισηγητής: Σπυρίδων Λύγδας, Αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 10ο: Απόφαση Ο.Ε. για έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης του έργου: «Oλοκλήρωση αποχετευτικού δικτύου Δ.Ε. Λευκάδας».
Εισηγητής: Χαράλαμπος Καλός, Δήμαρχος

Προηγουμενο αρθρο
Μοναδικές Εικόνες από το Κάστρο της Αγίας Μαύρας
Επομενο αρθρο
Στην 3η έκθεση ζωγράφων της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.