HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣυνελήφθησαν 6 άτομα για διακίνηση και  κατοχή ναρκωτικών ουσιών στη Ζάκυνθο και τη Λευκάδα

Συνελήφθησαν 6 άτομα για διακίνηση και  κατοχή ναρκωτικών ουσιών στη Ζάκυνθο και τη Λευκάδα

Συνελήφθησαν -6- άτομα – κατά περίπτωση – για διακίνηση και  κατοχή ναρκωτικών ουσιών στη Ζάκυνθο και τη Λευκάδα

Συνελήφθησαν, το τελευταίο εικοσιτετράωρο, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ζακύνθου και Λευκάδας, -6- άτομα, κατά περίπτωση, για διακίνηση και  κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στη πρώτη περίπτωση στη Ζάκυνθο, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (01.08.2023), συνελήφθησαν  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 37 και 20 ετών, κατά τη διάρκεια αγοραπωλησίας ακατέργαστης κάνναβης και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • στον 37χρονο, -1- ζυγαριά ακριβείας, δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους -64- γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των -65- ευρώ και
  • στον 20χρονο, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -6,6- γραμμαρίων.

Σε τρεις ακόμη περιπτώσεις, στην περιοχή του Λαγανά Ζακύνθου, εντοπίστηκαν, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και του Τμήματος Ασφαλείας, δύο αλλοδαποί και ένας ημεδαπός, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης. 

Τέλος, στη Λευκάδα, συνελήφθη ημεδαπός, χθες (31.07.2023), το πρωί, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), για κατοχή -5- αυτοσχέδιων τσιγάρων με ακατέργαστη κάνναβη και ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης -10,2- γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Προηγουμενο αρθρο
Δημοτική βραδιά στο γήπεδο κατασκηνώσεων Πασά
Επομενο αρθρο
Προεκλογική Διακήρυξη του συνδυασμού Μεγανήσι Δύναμη Πολιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.