HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤο Α.ΜΕ.Λ στηρίζει τo αίτημα των κατοίκων Λυγιάς- Καρυωτών- Κατούνας για να μη εγκατασταθεί  μονάδα έτοιμου σκυροδέματος στην περιοχή τους…

Το Α.ΜΕ.Λ στηρίζει τo αίτημα των κατοίκων Λυγιάς- Καρυωτών- Κατούνας για να μη εγκατασταθεί  μονάδα έτοιμου σκυροδέματος στην περιοχή τους…

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ  ΜΕΤΩΠΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ  (Α.ΜΕ.Λ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Αγωνιστικό Μέτωπο Λευκάδας στηρίζει τo αίτημα των κατοίκων Λυγιάς- Καρυωτών- Κατούνας που εκφράστηκε από τη Γενική Συνέλευση των κατοίκων για να μη εγκατασταθεί  μονάδα έτοιμου σκυροδέματος στην περιοχή τους, ούτε και αλλού στο νησί. Η ζημιά από μια τέτοια εγκατάσταση πράγματι θα είναι διπλή και περιβαντολλογική και οικονομική.

Δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση, η θετική γνωμοδότηση της Αντιπεριφέρειας Λευκάδας υπέρ της εγκατάστασης των δύο εταιριών, αφού η μέχρι σήμερα πορεία της στα πλαίσια της κυβερνητικής πολιτικής , είναι η υπεράσπιση των ιδιωτικών συμφερόντων.  

Οι υποσχέσεις περί ανάπτυξης και ευημερίας του τόπου, δεν αφορούν το λαό αλλά τις εταιρείες.

          Το Α.ΜΕ.Λ  με όλες του τις δυνάμεις θα σταθεί δίπλα στον δίκαιο αγώνα των  κατοίκων και καλεί το Περιφερειακό Συμβούλιο της 4ης Νοέμβρη να απορρίψει την εγκατάσταση των μονάδων σκυροδέματος.

ΛΕΥΚΑΔΑ  2-11-2023  

Προηγουμενο αρθρο
Για διάσωση κυνηγετικού σκύλου από απόκρημνη περιοχή κλήθηκε η Πυροσβεστική
Επομενο αρθρο
Το Παράρτημα Λευκάδας της Ελληνικής Μαθηματικής εταιρείας για τον 84ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «ΘΑΛΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.