HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤρεις συλλήψεις στη Λευκάδα για ναρκωτικά και για ηχορύπανση

Τρεις συλλήψεις στη Λευκάδα για ναρκωτικά και για ηχορύπανση

Συνελήφθησαν -3- άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στη Ζάκυνθο και τη Λευκάδα

Συνελήφθησαν, το τελευταίο εικοσιτετράωρο, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ζακύνθου και Λευκάδας, -3- άτομα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο Λαγανά Ζακύνθου, σε διαφορετικές περιπτώσεις, τις πρώτες πρωινές ώρες, χθες (16.07.2023) και σήμερα (17.07.2023), συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), -2- άτομα (αλλοδαπός και ημεδαπός αντίστοιχα), για κατοχή μικροποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης.

Σε μία ακόμα περίπτωση, εντοπίστηκε, χθες (16.07.2023), το βράδυ, στη Λευκάδα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικρή ποσότητα της ίδιας ναρκωτικής ουσίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.


Συνελήφθησαν έντεκα άτομα -κατά περίπτωση- για ηχορύπανση, υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας μουσικής και διατάραξη, στην Κέρκυρα, τη Ζάκυνθο και τη Λευκάδα

Από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι, για την αντιμετώπιση εκπομπής θορύβου από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και άλλους χώρους, στα νησιά του Ιονίου.

Συγκεκριμένα, κατά το διάστημα από το βράδυ της Παρασκευής (14.07.2023) έως τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (17.07.2023), στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων σε καταστήματα και άλλους χώρους, σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Λευκάδα, συνελήφθησαν συνολικά -11- άτομα (-6- στην Κέρκυρα, -3- στη Ζάκυνθο και –2- στη Λευκάδα), ως ιδιοκτήτες ή υπεύθυνοι, -κατά περίπτωση- για τα αδικήματα της ηχορύπανσης, της διατάραξης και της υπέρβασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής.  

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Προηγουμενο αρθρο
Το αντλιοστάσιο  αποχέτευσης Καριωτών  εκτός λειτουργίας για 2η φορά μέσα σε μια βδομάδα
Επομενο αρθρο
Πρόβλημα νερού στους  Τσουκαλάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.