HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤροχαίο στην διασταύρωση Νυδρί -Καρυά

Τροχαίο στην διασταύρωση Νυδρί -Καρυά

Τροχαίο ατύχημα χωρίς τραυματισμό, που εξελίχτηκε σε καραμπόλα, συνέβη σήμερα το μεσημέρι στη διασταύρωση του επαρχιακού δρόμου Νυδρί -Καρυά.

Προηγουμενο αρθρο
Οι Λειψοί λένε «όχι» και στις πισίνες μετά τις ξαπλώστρες - «Είναι σπατάλη φυσικών πόρων»
Επομενο αρθρο
Χτίστε το Λαϊνάκι, τα Σταυρωτά, τους Σκάρους και την Ελάτη, κάθε βουνοκορφή και βουνοπλαγιά

2 Σχόλια

  1. Απελπισμένη οδηγός
    21 Ιουλίου 2023 at 22:18 — Απάντηση

    Η κατάσταση είναι απελπιστική εως και τριτοκοσμική στο συγκεκριμένο σημείο …. ερχόμενοι οι οδηγοί απο Ορεινή Λευκάδα Σφακιώτες Καρυά για να στρίψει κάποιος στο σημείο αριστερά για να πάει στην πόλη πρέπει να κάνει πρώρα δέηση στην Φανερωμένη μετά τον σταυρό του και κάποια στιγμή να αποφασίσει να βγει πολύ μπροστά για να δει αν έρχεται οτιδήποτε κινούμενο όχημα απο δεξιά του για Λευκάδα και κανείς αρμόδιος δεν βλέπει δεν αισθάνεται την επικυνδινότητα … η ζημιά γίνεται με τα παρκαρισμένα που αποφασίζουν να πάρουν το καφεδάκι τους και οι υπόλοιποι ας κουρεύονται…..για να μην γράψω κάτι χειρότερο…εφόσον η τροχαία δεν θέλει η δεν μπορεί να κάνει την δουλειά της στο συγκεκριμένο σημείο ας τοποθετηθούν φανάρια .η ας πιάσουν το βαρέλι να μπουν μέσα να ρυθμίζουν την κυκλοφορία όπως θυμόμαστε στις παλιές ελληνικές ταινίες.Δηλαδή θα πρέπει να χαθεί ανθρώπινη ζωή ;;;;και μετά να σχολιάζουμε λυπάμαι….κρίμα…κ.α.

  2. Σφακισανος
    20 Ιουλίου 2023 at 09:45 — Απάντηση

    Για να δειτε τι τραβαμε και εμεις που κατεβαινουμε καθε μερα στη δουλεια μας με τα διπλοπαρκαρισμενα και τριτοπαρκαρισμενα αυτοκινητα και το αυτοκινητο πρεπει να βγει στη διαχωριστικη λωριδα για να περασεις κανοντας και τον σταυρο σου!!! Η τροχαια ανυπαρκτη και τι εκανε μετα το τροχαιο τπτ τα ιδια και σημερα.Το μονο που ξερουν ειναι να την στηνουν με την καμερα για οριο ταχυτητας και παραβαση της διπλης γραμμης.Μονο συσκεψη ηξεραν να κανουν για την ευρηθμη κυκλοφορια!!!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.