HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΥλοποιήθηκε σεμινάριο ευαισθητοποίησης εκπαιδευτικών Π/θμιας εκπ/σης σε θέματα ενδοοικογενειακής βίας

Υλοποιήθηκε σεμινάριο ευαισθητοποίησης εκπαιδευτικών Π/θμιας εκπ/σης σε θέματα ενδοοικογενειακής βίας

Μετά από πρόσκληση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  και του Συμβούλου Εκπαίδευσης Δασκάλων Λευκάδας, ομάδα εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης παρακολούθησε το επιμορφωτικό σεμινάριο ευαισθητοποίησης για θέματα ενδοοικογενειακής βίας, που υλοποιήθηκε από το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λευκάδας «ΔΙΑΥΛΟΣ», την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου. 

Το  σεμινάριο συντόνισαν από το Κέντρο Πρόληψης, η κα Γεωργάκη Μαρία- Ψυχολόγος  και η κα Ασπρογέρακα Σοφία-Κοιν.Ανθρωπολόγος M.Ed. / Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κ.Π. 

Ευχαριστούμε πολύ τη Δ/νση Π/θμιας Εκπ/σης Λευκάδας και ιδιαιτέρως το σχολικό σύμβουλο κ. Νταλάκα, για την πρόσκληση συνεργασίας, το Δ/ντη του 1ου Δημοτικού κ. Κώτση, για τη φιλοξενία στο σχολείο και φυσικά όλους τους εκπαιδευτικούς για την ενεργητική τους συμμετοχή.  

ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ,

Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ

Σοφία Ασπρογέρακα

Προηγουμενο αρθρο
Αποκριάτικος χορός Νέας Χορωδίας Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Προκήρυξη για 4 νέους μόνιμους ιατρούς στο Νοσοκομείο Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.