HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΧτες απέναντι από το κλειστό γήπεδο…

Χτες απέναντι από το κλειστό γήπεδο…

Χτες απέναντι από το κλειστό γήπεδο, δίπλα στα παγκάκια και το κιόσκι.

Πάντα είχαμε την απορία:  Από όταν ένα τροχόσπιτο μπει στο νησί, πόσος χρόνος χρειάζεται για να αντιληφθεί πως είμαστε ξέφραγο αμπέλι;

Προηγουμενο αρθρο
Σε φόντο λευκό!
Επομενο αρθρο
Σκέτο, χωρίς αμύγδαλα

2 Σχόλια

  1. Αγιομαυριτης
    5 Μαΐου 2022 at 22:39 — Απάντηση

    Στις αλυκές καρυωτων κατασκηνώνουν κάθε βράδυ αρκετά τροχόσπιτα ας πάρει την ευθύνη επιτέλους κάποιος υπεύθυνος είτε από τη περιοχή είτε από το δήμο να τους στείλει σε οργανωμένα κάμπινγκ και να πάψουν να βρωμιζουν ανεξέλεγκτα τον τόπο… αλήθεια εκεί τις τοπικές εξουσίες δεν τους ενοχλούν…αλλά που καιρός αφού ασχολούνται με μικροπρεπειες και ανούσια πράγματα……..
    ..

  2. ΚΙΚΗ
    5 Μαΐου 2022 at 08:14 — Απάντηση

    Τους αφήνουμε να μας βρωμίζουνε. Οπου στέκονται οι χώροι από πάρκα με παγκάκια μετατρέπονται σε αποχωρητηρια, τα δε σκουπίδια τους θα τους μαζέψουν οι γλάροι και τα άλλα πουλάκια. Απαράδεκτη εικόνα για το νησί μας. Πρέπει να τους αναγκάζουν όλους να σταθμεύουν μόνο σε καμπινγκ και φυσικά όταν μπαίνουν στο νησί να πληρώνουν ένα σεβαστό ποσό για τους ρύπους που προκαλούν.
    Οι αρμόδιοι πρέπει να ενεργήσουν άμεσα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.