HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΨηφίσματα -συλλυπητήριες ανακοινώσεις συλλόγων και φορέων για τον θάνατο του Σωκράτη Κακλαμάνη

Ψηφίσματα -συλλυπητήριες ανακοινώσεις συλλόγων και φορέων για τον θάνατο του Σωκράτη Κακλαμάνη

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ & ΓΥΡΩ ΔΗΜΩΝ«Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου μας εκφράζει ομόφωνα τη μεγάλη θλίψη του για την εκδημία του Σωκράτη Κακλαμάνη.

Ο Σωκράτης Κακλαμάνης υπήρξε για δεκαετίες πρόεδρος του Συλλόγου Λευκαδίων Αττικής «Η ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ» και  πρόεδρος του συλλόγου των Απανταχού Εγκλουβησάνων «Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ».  Διετέλεσε επί σειρά δεκαετιών μέλος στην Εταιρεία Λευκαδικών Μελετών.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Σωκράτη Κακλαμάνη.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΛΑΝΟΣ         ΑΝΝΑ ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ «ΟΡΦΕΑ» ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου «ΟΡΦΕΥΣ» εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια του Σωκράτη Κακλαμάνη.Ο Σωκράτης Κακλαμάνης διετέλεσε για 30 χρόνια πρόεδρος στον σύλλογο Λευκαδίων Αττικής «Η ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ», πρόεδρος του συλλόγου των Απανταχού Εγκλουβησάνων «Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ» και μέλος επί σειρά δεκαετιών στην Εταιρεία Λευκαδικών Μελετών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Σωκράτη Κακλαμάνη.

Το Δ.Σ.

Δελτίο Τύπου

Π.Ε. Λευκάδας: Συλλυπητήρια επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας για το θάνατο του Σωκράτη Κακλαμάνη

Συλλυπητήρια επιστολή απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, προς το Σύλλογο Λευκαδίων Αττικής «Η Αγία Μαύρα», την Εταιρεία Λευκαδικών Μελετών και το Σύνδεσμο των απανταχού Εγκλουβησάνων « Ο Προφήτης Ηλίας», για τον θάνατο του Σωκράτη Κακλαμάνη.

Στην επιστολή του ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας αναφέρει:

«Με βαθύτατη θλίψη πληροφορήθηκα την είδηση της απώλειας του εκλεκτού μας συντοπίτη Σωκράτη Κακλαμάνη, ενός εξαίρετου επαγγελματία, ενός απαράμιλλα δραστήριου πολίτη.

Με την ευρεία δράση του για την ανάδειξη του πολιτισμικού πλούτου της Λευκάδας από κάθε δημόσιο βήμα που ανέλαβε, καθ όλη τη διάρκεια του βίου του, προσέφερε σπουδαίες υπηρεσίες προς τη γενέτειρά του. Η δράση του καθώς και το φωτεινό του πνεύμα θα παραμείνουν στο διηνεκές σημείο αναφοράς και λαμπρό παράδειγμα ανιδιοτελούς προσφοράς και αγάπης για τον τόπο.

Η απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό σε ολόκληρη τη Λευκαδίτικη κοινωνία και δια της παρούσης επιτρέψτε μου να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

ΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝ ΑΤΤΙΚΗ                                                                                      ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΩΝ ΛΕΥΚΑΔΟΣ                                                                                 Γερανίου 41, 10431 Αθήνα                                                         Αθήνα 6 Φεβ 2022

                                                    Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α 

     Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης των  εν Αττική Αλεξανδριτών Λευκάδος, εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατο του Σωκράτη Κακλαμάνη, προέδρου   επί σειρά ετών του συλλόγου Λευκαδίων Αττικής «Αγία Μαύρα»  και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ακριβές Αντίγραφο                                                         Το  Δ.Σ.

Δημήτρης Μανωλίτσης                                                                                                  Γενικός Γραμματέας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Λευκάδας και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον θάνατο του Σωκράτη Κακλαμάνη, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του Συλλόγου Λευκαδίων Αττικής «Η Αγία Μαύρα», πρόεδρος του Συλλόγου των  Απανταχού Εγκλουβησάνων «Ο Προφήτης Ηλίας», και μέλος της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Σύνδεσμος των απανταχού Εγκλουβησάνων « Ο Προφήτης Ηλίας»

Το Δ.Σ. των απανταχού Εγκλουβησάνων «Ο Προφήτης Ηλίας» εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατο του συγχωριανού μας και πρώην Προέδρου του Συνδέσμου μας κ. Σωκράτη Κακλαμάνη. Τιμώντας την μνήμη του το Δ.Σ. αποφάσισε:

  • Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του
  • Να αναρτηθεί το ψήφισμα στα μέσα ενημέρωσης Λευκάδος
  • Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία 
  • Να κατατεθεί στεφάνι στην σωρό του εκλιπόντος

Μενάνδρου 39, Αθήνα, 06/02/2022

Δελτίο Τύπου
Η Ένωση Αγιοπετριτών Λευκάδος Νόμου Αττικής εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το θάνατο του Σωκράτη Κακλαμάνη. Ο αείμνηστος Σωκράτης Κακλαμάνης υπήρξε ο μακροβιότερος πρόεδρος του Συλλόγου Λευκαδιτών Νόμου Αττικής και η προσφορά του υπήρξε αδιαμφισβήτητα μεγάλη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ο Πρόεδρος
Ηλίας Κοντοπύργιας

Ο Γενικός Γραμματέας
Ευάγγελος Λουπέτης

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ
ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
Γερανίου 41, 10431 Αθήνα
email: olefkadion@gmail.com

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας των Απανταχού Λευκαδίτικων Συλλόγων εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για το θάνατο του, επί σειρά ετών μέλους του διοικητικού συμβουλίου της, Σωκράτη Κακλαμάνη.

Τιμώντας την μνήμη του, τα μέλη του Δ.Σ αποφάσισαν:

-Να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήριά τους στους οικείους του.

-Να αναρτηθεί το ψήφισμα στα μέσα ενημέρωσης της Λευκάδας

-Να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία.

-Να καταθέσουν στεφάνι στην σωρό του εκλιπόντος.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΥΚΑΔΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ

      Βραβείο Ακαδημίας Αθηνών

                                                                       5-2-2022

 Το Διοικητικό  Συμβούλιο της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών,  όταν πληροφορήθηκε το θάνατο  του Σωκράτη Κακλαμάνη,  ο οποίος επί σειρά δεκαετιών χρημάτισε μέλος  της Εταιρείας και του Διοικητικού Συμβουλίου, προσφέροντας  σ’ αυτήν  πλείστες όσες  υπηρεσίες, συνήλθε  έκτακτα  σε διαδικτυακή  συνεδρίαση,  ύστερα από πρόσκληση του προέδρου του, σήμερα, Σάββατο, 5.2-2022 και ώρα 17:00 και

ο μ ό φ ω ν α   αποφάσισε

1.-Να εκφράσει ειλικρινή συλλυπητήρια  στην οικογένεια του μεταστάντος.

2.-Να παρευρεθεί, σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία.

3.- Να καταθέσει στεφάνι στη σορό του και

4.- Να δημοσιεύσει το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.lefkadika.gr) και στα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα του νησιού μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Προηγουμενο αρθρο
Καμίλα Βαλίεβα: Η απίστευτη ιστορία της 15χρονης πατινέζ με τις τετραπλές περιστροφές, που αψηφά τη βαρύτητα
Επομενο αρθρο
Τρία ποιήματα του Διονυσίου Σολωμού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.