HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕισήγηση του 1ου θέματος του σημερινού ΔΣ

Εισήγηση του 1ου θέματος του σημερινού ΔΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη σημερινή 13η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας, που θα διεξαχθεί στο Διοικητήριο (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων), στις 19:00, θα παρευρίσκονται τα μέλη της διεπιστημονικής ομάδας του Πανεπιστημίου Πειραιά και του Εργαστηρίου Διεθνών και Ευρωπαϊκών Πολιτικών και Προγραμμάτων Ανάπτυξης και συγκεκριμένα:

ο Καθηγητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών και Αναπτυξιακών Σχέσεων, Κοσμήτορας Σχολής, κ. Άγγελος Κότιος, οι Ερευνητές, Διπλωματούχοι Μηχανικοί Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης Δρ Μανώλης Κουτουλάκης και Ιωάννης Ψαράς,

προκειμένου να συμμετάσχουν στη συζήτηση του πρώτου θέματος της Ημερήσιας Διάταξης και συγκεκριμένα: «Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του Δήμου Λευκάδας για την υλοποίηση ερευνητικού έργου επιστημονικής υποστήριξης του Δήμου Λευκάδος με τίτλο «Μελέτη για προετοιμασία Πιλοτικού Σχεδίου Αστικής και κοινωνικής αναζωογόνησης σε χωρική ενότητα του Δήμου Λευκάδας με αξιοποίηση του εργαλείου της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ και του ΠΕΠ Ιονίων Νήσων 2014-2020».

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Διαβάστε την εισήγηση [ΕΔΩ], [ΕΔΩ], [ΕΔΩ]

Προηγουμενο αρθρο
Θυμάρι και πεταλούδες... από τον Κάλαμο
Επομενο αρθρο
Έπαινος στον Σύνδεσμο Φιλολόγων Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.