HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣκουφάς Κομποτίου – Τηλυκράτης 0-1

Σκουφάς Κομποτίου – Τηλυκράτης 0-1

Στις νίκες επέστρεψε ο Τηλυκράτης που κέρδισε, με 1-0 τον Σκουφά Κομποτίου, σε αγώνα για την εμβόλιμη 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Την δεύτερη του νίκη μακριά από την Λευκάδα και τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα, πέτυχε ο Τηλυκράτης που πέρασε νικηφόρα από την Άρτα. Σ΄ένα παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες είχαν, από ένα ημίχρονο η καθεμιά τους το συγκρότημα του Αντρέα Παντζιαρά, ήταν αυτό που στο 11΄ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τέρμα του Γραμματικόπουλου.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι «κυανέρυθροι» ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του αγώνα, και στο 29΄ έφτασε, κοντά στο 0-2 το πλασέ όμως του Πετράκου δεν είχε την κατάληξη που αυτός θα ήθελε. Στο 45΄ οι Επτανήσιοι είχαν ακόμα μια καλή φάση, προκειμένου να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους, το μακρινό σουτ όμως που επιχείρησε ο Γκίκα αποκρούστηκε με δυσκολία από τον Παπαχρήστο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Ηλία Μαγκάκη, ήταν αυτοί που μπήκαν πιο αποφασισμένοι στο παιχνίδι και στο 62΄ έφτασαν, κοντά στο 1-1 το σουτ όμως του Σταμούλη δεν είχε την κατάληξη που αυτός ήθελε. Από το σημείο εκείνο κι έπειτα οι παίκτες του Τηλυκράτη, κατάφεραν να κλείσουν τους διαδρόμους προς την εστία του Καραγκούνη. Αυτό είχε σαν συνέπεια οι Ηπειρώτες να μην δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση στο ματς, με το υπάρχον σκορ να μένει ως έχει μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ (Ηλίας Μαγκάκης) : Παπαχρήστος, Καλπακούλας, Χρηστογιάννης, Σχισμένος, Πέτσας, Βερλέκης, Παππάς, Ασπρποταμίτης, Σταμούλης (83′ Θεοδωρής), Νταλάκας (77′ Δήμος), Παρράς (46′ Παπαγιάννης)

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Αντρέας Παντζιαράς) : Καραγκούνης, Τσελάι (68′ Βρεττός), Καταγής, Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Πετράκος, Περιστέρης (76′ Βασίλας), Φέτσης, Γραμματικόπουλος, Γκίκα (85′ Καταγής Γ.), Καλογερής (62′ Κτενάς)

Προηγουμενο αρθρο
Η Κατερίνα Λιβιτσάνου - Ντάνου για το βιβλίο «Ο Στόουνερ» του John Williams
Επομενο αρθρο
Νέο τμήμα αγωνιστικού βάδην από το Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.