HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΈναρξη ακαδημιών και δραστηριότητες ΑΣΛ Φίλανδρος

Έναρξη ακαδημιών και δραστηριότητες ΑΣΛ Φίλανδρος

Έναρξη ακαδημιών ΑΣΛ Φίλανδρου και Προπονητικό Ωράριο

Έναρξη ακαδημιών στίβου για τον ΑΣΛ Φίλανδρο καθώς και του τμήματος ενηλίκων την Δευτέρα 12/09/2016 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας «Πλάτωνας Γρηγόρης». Τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας έχουν την δυνατότητα μέσα από αθλοπαιδιές, γυμναστική αλλά το Kid’s Athletics να μυηθούν στην υγιή άθληση και άσκηση μα πάνω απ’ όλα να διαμορφώσουν υγιή και συγκροτημένο χαρακτήρα. Επίσης το τμήμα ενηλίκων παρέχει σε αρχαρίους αλλά και προχωρημένους ασκούμενους οδηγίες προπονητικής, διατροφής και άθλησης προκειμένου ο καθένας ανάλογα τον στόχο του να επιτύχει το σωστό αποτέλεσμα (όπως για παράδειγμα απώλεια σωματικού βάρους, βελτίωση ατομικών αθλητικών επιδόσεων κλπ). Τέλος να αναφέρουμε πως για πρώτη φορά στη χώρα μας εφαρμόζουμε παράλληλη εκγύμναση γονέα – παιδιού προκειμένου και ο κάθε γονέας να μπορεί να αξιοποιεί εποικοδομητικά το χρόνο αναμονής για όσο διάστημα αθλείται το παιδί του.

flyer-jpg-timetable-low-def

afisa-telikh-low-def

Μαζική συμμετοχή του Φίλανδρου στα 10χλμ στην γειτονική Πρέβεζα

Μαζική συμμετοχή του ΑΣΛ Φίλανδρου στην γειτονική Πρέβεζα στον 4ο εν Νικοπόλει Άκτιο αγώνα δρόμου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 03/09/2016 και ώρα 19:00. Ο αγώνας που είχε αφετηρία το αρχαίο στάδιο της Νικόπολης και τερματισμό το Δημαρχείο της Πρέβεζας κάλυπτε μία απόσταση 10χλμ. Ο φίλανδρος με συμμετοχή 40 αθλητών κατάφερε να βραβευθεί ως ο πιο πολυπληθής συμμετέχων σύλλογος. Όσον αφορά ατομικές επιδόσεις και διακρίσεις αξίζει να αναφέρουμε πως πρώτος τερματίσας της αποστολής ήταν ο Βασίλειος Σταύρακας με χρόνο 40’55” ενώ την τριάδα έκλεισε ο Κωνσταντίνος Σέρβος με 42’35” και ο Ιωάννης Καραμποΐκης με 42’39” ο οποίος κατετάγη και 1ος στην κατηγορία του. Στις γυναίκες 3η στην κατηγορία της τερμάτισε η Κωνσταντίνα Σταματέλου με χρόνο 47’50” που αποτελεί και ατομικό της ρεκόρ ενώ η Μαρία Γράψα κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία της με 49’48”.
Επόμενες εκδηλώσεις που θα λάβει μέρος ο Φίλανδρος είναι:
17-18/9/2016: 5, 10 και 30χλμ στα Ιωάννινα
24/09/2016: 12χλμ στο Αιτωλικό
02/10/2016: 5χλμ και Άκτιος Ημιμαραθώνιος στην Βόνιτσα

12

Προηγουμενο αρθρο
Αντιπροσωπεία από την πόλη Zhoushan της Κίνας επισκέπτεται σήμερα, 9 Σεπτεμβρίου, τη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Δελτίο Τύπου Συλλόγου δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.