HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑπεβίωσε και κηδεύτηκε σήμερα ο Γεράσιμος Τζεφρώνης

Απεβίωσε και κηδεύτηκε σήμερα ο Γεράσιμος Τζεφρώνης

Έφυγε από τη ζωή ένας αγαπητός Λευκαδίτης, ο Γεράσιμος Τζεφρώνης. Ήταν πασίγνωστος, άνθρωπος της αγοράς και της πιάτσας. Στη δεκαετία του ’60 έκανε μεταφορές με το κάρο του που το έσερνε ένα άλογο. Υπήρξε δεινός παίχτης του Αμπαλί μέχρι που το παιχνίδι σταμάτησε. Ήταν παίχτης και φίλαθλος του Τηλυκράτη. Από τους πρώτους που κυκλοφόρησε στη Λευκάδα τη μηχανή «Φλωρέττα», μια μηχανή που άφησα εποχή. Για παρά πολλά χρόνια δούλεψε ως επιστάτης στο γήπεδο Λευκάδας. Τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρούνταν από την νόσο του Πάρκινσον

Περάσαμε κοντά του σχεδόν εφτά χρόνια, στο σπίτι που νοίκιαζε πάνω από το δικό του. Εκεί γεννήθηκε τη θυγατέρα μου. Είμαστε η συντροφιά του, όπως έλεγε. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ.

Η κηδεία του έγινε σήμερα, 30/12, στις 11:00 στην εκκλησία του νεκροταφείου. Στις 11:30 είχε κιόλας τελειώσει! Έφυγε σχεδόν μόνος, όπως και μόνος έζησε τη ζωή του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα τον σκεπάζει. Θα τον θυμόμαστε πάντα.

Προηγουμενο αρθρο
Παραδοσιακή λαδόπιτα Λευκάδας - Της Κατερίνας Κερασοβίτη
Επομενο αρθρο
Να λευτερωθείς από τον Τούρκο αλλά από ποιόν Τούρκο;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.