HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑποφάσεις 33ης Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας

Αποφάσεις 33ης Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκάδας, στην 33η τακτική συνεδρίαση της 16ης Νοεμβρίου 2018 συζήτησε και, μεταξύ άλλων, αποφάσισε:

Την έγκριση της 5ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου Λευκάδας, οικονομικού έτους 2018 & της 4ης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος 2018.

Την έγκριση της μελέτης, των τευχών δημοπράτησης και τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο: “ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ – ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗ Δ.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ” προϋπολογισμού 166.820,00€. Οι τσιμεντοστρώσεις αφορούν μεμονωμένες παρεμβάσεις στην πόλη και σε τοπικές κοινότητες

Την αποδοχή χρηματοδότησης, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.), του έργου: «Βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Λευκάδας Νομού Λευκάδας» ύψους 270.000€ και ένταξη στον προϋπολογισμό. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις βρίσκονται σε Βασιλική και Λευκάδα.

Την παράταση απαγόρευσης κυνηγίου στην περιοχή «Γύρα» και «Λιμνοθάλασσα» του Δήμου Λευκάδας.

Στην έναρξη της συνεδρίασης, έπειτα από πρόταση του Δημάρχου, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των νεκρών του Πολυτεχνείου.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Σινεμά στο Φουαγιέ: «οι Πειρατές της Σομαλίας»
Επομενο αρθρο
Η Αρχαία Γέφυρα της Λευκάδας -η μεγαλύτερη του αρχαίου κόσμου- ένωνε την Λευκάδα με την Ακαρνανία

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.