HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΧτες το βράδυ στην «πλατεία» της παραλίας

Χτες το βράδυ στην «πλατεία» της παραλίας

Δεν αποτελεί έκπληξη η χθεσινοβραδινή περιπέτεια οδηγού λεωφορείου στην παραλία,  μπροστά από το  IONION STAR. Η παραλία της πόλης δεν είναι ούτε κανονικός δρόμος, παρότι δέχεται όλη την κυκλοφορία και κυρίως δεν είναι ούτε πλατεία.

Ο οδηγός του λεωφορείου βρέθηκε σε απόγνωση, δεν μπορούσε να στρίψει, γιατί τον εμπόδιζε το παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Χρειάστηκε η παρέμβαση συμπολίτη μας που με υπομονή καθοδήγησε το λεωφορείο για να μπορέσει να φύγει.

Προηγουμενο αρθρο
Λευκάδα - Εικόνες μιάς Απόκρυφης Άνοιξης
Επομενο αρθρο
Ο ξεχωριστός επιτάφιος του Πάνου Φέξη

1 Σχόλιο

  1. Νικος Γαζης
    4 Μαΐου 2024 at 23:06 — Απάντηση

    Με συγχωρείτε αλλά δεν φταίει ούτε η πλατεία ούτε ο δρόμος, ούτε ο …Χατζηπετρής. Είναι ολοφάνερο για το ποιος φταίει. Δεύτερος φταίχτης είναι ο οδηγός του λεωφορείου που επιδόθηκε σε ταρζανιές και έτσι εμμέσως κάλυψε τον φταίχτη. Γιατί εκεί έπρεπε απλά να σταματήσει, οπότε σε 3 λεπτά η ουρά θα έφτανε στον Αγ-Νικόλα, τα οχήματα θα φρακάριζαν και στον κυκλικό κόμβο δημιουργώντας γενικό έμφραγμα, οπότε θέλοντας και μη οι αρμόδιοι θα επιλαμβάνονταν, θα φώναζαν τον γερανό από μια εταιρεία οδικής βοήθειας, αφού δεν αξιώθηκαν να διαθέτουν τέτοιο πράγμα οι Υπηρεσίες μας. Μετά απ΄ αυτή την εξέλιση θα έκοβαν τον κ…. του φταίχτη και δεν θα το ξανάκανε ούτε ο ίδιος, ούτε οι άλλοι (που συνήθως είναι γνωστοί και μη εξερετέοι πελάτες ή άνθρωποι των παρακείμενων ξενοδοχείων ή μαγαζιών… Τόσο απλά… Και βέβαια τότε ο χώρος θα χαρακτηρίζονταν υψίστης επικινδυνότητας οπότε θα αστυνομεύονταν για να επιβάλλονται τα αυτονόητα……

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.