HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑποφάσεις 5ης Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

Αποφάσεις 5ης Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκάδας, στην τακτική συνεδρίαση της 12ης Φεβρουαρίου 2018 συζήτησε και αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Την αποδοχή εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Επισκευή και συντήρηση δημοτικού οδικού δικτύου Δήμου Λευκάδας”, το οποίο εντάχθηκε στην ΣΑΕΠ 522 του ΠΔΕ Ιονίων Νήσων έτους 2018 προυπολογισμού 800.000 €
Την έγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ των Δήμων Λευκάδας και Μεγανησίου που αφορά στην υδροδότηση του Δήμου Μεγανησίου.

Την αποδοχή παραίτησης τακτικού μέλους & Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λευκάδας» και αντικατάστασή του για το υπόλοιπο διάστημα της τρέχουσας δημοτικής περιόδου.

Την έγκριση πρόσληψης προσωπικού δίμηνης απασχόλησης για τις ανάγκες των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λευκάδας

Τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την καλοκαιρινή περίοδο 2018 λόγω των αυξημένων ακτοπλοϊκών δρομολογίων των ferry-boat στο λιμάνι της Δ.Κ. Νυδριού.

Την επέκταση του δικτύου Φωτισμού Οδών και Πλατειών (Φ.Ο.Π) στο Δήμο Λευκάδας.
Την έγκριση μελέτης, τευχών δημοπράτησης και καθορισμού τρόπου εκτέλεσης του έργου «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ», προϋπολογισμού 580.000,00 €.

Την έγκριση μελέτης, τευχών δημοπράτησης και καθορισμού τρόπου εκτέλεσης του έργου « ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΣΠΑΡΤΟΧΩΡΙΟΥ-ΚΑΤΩΜΕΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ», προϋπολογισμού 1.860.000,00 €.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Στους συνταξιούχους τα σημειώματα με την περικοπή της προσωπικής διαφοράς
Επομενο αρθρο
Κέφι, χορός και τραγούδι στον αποκριάτικο χορό της Νέας Χορωδίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.