HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΒρέθηκε νεκρός ο πιλότος του αεροσκάφους που είχε καταπέσει στον Πατραϊκό Κόλπο

Βρέθηκε νεκρός ο πιλότος του αεροσκάφους που είχε καταπέσει στον Πατραϊκό Κόλπο

Εντοπίστηκε η σορός του πιλότου Παναγιώτη Κεφαλά, 47 ετών, το αεροσκάφος του οποίου κατέπεσε στην περιοχή Καβουρότρυπα, στο Μεσολόγγι, την περασμένη Τετάρτη 16 Ιανουαρίου.

Οι δύτες εντόπισαν το αεροσκάφος σε βάθος πενήντα μέτρων, πολύ κοντά στο σημείο που είχε υποδείξει από την αρχή ο αυτόπτης μάρτυρας της πτώσης του αεροσκάφους.

Το αεροσκάφος έκανε την πτήση από Πάτρα προς Μεσολόγγι. Ο Παναγιώτης Κεφαλάς είχε τελευταία επικοινωνία στις 12:29 με το αεροδρόμιο της Ανδραβίδας. Στις 13:20 και καθώς δεν είχε προσγειωθεί, δόθηκε συναγερμός, ενώ στις 13:24 τέθηκαν οι αρχές σε φάση κινδύνου. Το διθέσιο ιδιωτικό αεροσκάφος φαίνεται ότι κατέπεσε στ’ ανοικτά του Κρυονερίου. Στις έρευνες συμμετείχε ελικόπτερο super puma και βιτζότρατες (αλιευτικά σκάφη) με κάμερες βυθού.

Το αεροσκάφος έκανε τούμπα και έπεσε στην θάλασσα, όπως ανέφερε ένας ψαράς που το είδε ενώ ψάρευε στην συγκεκριμένη περιοχή. «Άκουσα ένα θόρυβο, είδα το αεροπλάνο να είναι πολύ χαμηλά, έκανε τούμπα στον αέρα και μετά βυθίστηκε δυστυχώς σχεδόν αμέσως», είπε χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας.

Προηγουμενο αρθρο
750.000 ευρώ για την αποκατάσταση ζημιών στο Γυμνάσιο Βασιλικής και το 5ο Νηπιαγωγείο Λευκάδας από το σεισμό του 2015
Επομενο αρθρο
Δεν τα κατάφερε η Νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.