HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΓ΄ Εθνική: Ισόπαλοι οι πρώτοι – Βαθμολογία

Γ΄ Εθνική: Ισόπαλοι οι πρώτοι – Βαθμολογία

Ισόπαλοι έμειναν Μακεδονικός Φούφας και Τηλυκράτης, στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου.

Μακεδονικός Φούφας – Τηλυκράτης 1-1
ΣΚΟΡΕΡΣ: Τσικόπουλος (58’)/ Φέτσης (7’)

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι κορυφής του 3ου ομίλου. Μόλις στο 7’, προηγήθηκε η ομάδα της Λευκάδας, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φέτση. Ασλαμπάνογλου και Τσικόπουλος επιχείρησαν να ισοφαρίσουν, στο 15’ και 19’ αντίστοιχα. Στο 22’, ο Τοπάλη είχε δοκάρι για το Μακεδονικό. Αρκετές φάσεις και στο δεύτερο μέρος, με τον Καποτσάρη, στο 55’ να βγάζει σέντρα που δεν πρόλαβε οριακά κανείς. Το 1-1 έγινε στο 58’, με τέρμα του Τσικόπουλου, μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, από αριστερά. Ο Τηλυκράτης παραλίγο να «παγώσει» το γήπεδο στο 90’, αλλά αστόχησε από πολύ κοντά με προβολή.

Μακεδονικός Φούφας: Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος, Χαραλαμπίδης, Κοπατσάρης (66’ Καρασιούνας), Τζουβάρας, Πυρίτσαους, Φωτιάδης, Τσικόπουλος, Ασλαμπάνογλου,, Ματούλας (63’ Χάιτας), Τοπάλης (85’ Τακίδης)
Τηλυκράτης: Καραγκούνης, Τσελάι (65 Γκίκα), Καταγής Σ., Παναγιαγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Περιστέρης (75’ Μπουρδούβαλης), Κτενάς, Φέτσης, Καταγής Γ. (55’ Καλογερής), Βάσιλας (60’ Καββαδίας)

Διαιτητής: Βρέσκας (Πιερίας)
———–

Πανλευκάδιος – Ερμής Αμυνταίου 1-1
ΣΚΟΡΕΡΣ: Κατσόλι (80′)/ Μαυροματίδης (53′)

Σημαντικό βαθμό πήρε η ομαδα της Λευκάδας, απέναντι στον Ερμή Αμυνταίου.

Πρώτοι απείλησαν οι γηπεδούχοι, με ωραίο σουτ του Κολοβού, στο 10’. Ο Ερμής απάντησε στο 13’, με τον Ηλιάδη, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Καραπιπέρης. Στο 33’, σέντρα στην μικρή περιοχή των φιλοξενουμένων, αλλά ο Πέρεζ δεν εκμεταλλεύεται σωστά την απροσεξία των αμυντικών. Στο 45’, ο Κατσόλι έχασε πέναλτι για τον Πανλευκάδιο, με τον Περπερίδη να αποκρούει. Στο δεύτερο μέρος, στο 53’, ο Μαυροματίδης άνοιξε το σκορ για τον Ερμή. Ο Κατσόλι πήρε το αίμα του πίσω, για το χαμένο πέναλτι και ισοφάρισε στο 80’, από κοντά μετά από κεφαλιά του Αργυρού.

Πανλευκάδιος: Καραπιπέρης, Κοκόλης Χρ., Ιωακεμίδης, Βλάχος( 59′ Γκανάρας), Γουριώτης, Φλούδας(59′ Καρρας), Πέρεζ (59′ Αργυρός), Δημητρίου(72′ Καρέλης ), Κολοβός, Μουχερίδης, Κατσόλι
Ερμής Αμυνταίου: Περπερίδης, Πασχαλίδης, Γιορετσίδης (83′ Δόνες), Παναγιωτίδης , Κλαζόγλου, Αμαρτλίδης, Τριανταφύλλου, Τσορλίνης, Μαυροματίδης, Χαϊτίδης, Ηλιάδης (71′ Σωτηριάδης)

Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)

Βαθμολογία

Προηγουμενο αρθρο
Η Νίκη Λευκάδας υπέταξε και τον ΠΑΟΚ
Επομενο αρθρο
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Καρναβάλι στο Νυδρί

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.