HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΜήνυμα της υποψήφιας βουλευτού με «Το Ποτάμι» Ελένης Μακροκεφάλου

Μήνυμα της υποψήφιας βουλευτού με «Το Ποτάμι» Ελένης Μακροκεφάλου

Δεν μπορούμε να κάνουμε άλλα λάθη…

6Σκεφτήκαμε ποτέ, την επόμενη μέρα τι είδους κυβέρνηση θα έχουμε; Θα είναι μια κυβέρνηση, όπως αυτή της Ν.Δ. που έχουμε ζήσει όσες φορές κυβέρνησε, και που σε μεγάλο βαθμό ευθύνεται για τη χρεοκοπία στη χώρα; Θα είναι μια κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., όπως αυτή, των τελευταίων εφτά μηνών, η οποία μας οδήγησε, στο κλείσιμο των τραπεζών και των capital controls, θα είναι μια κυβέρνηση, που συνεχίζει να ενισχύει το πελατειακό τους κράτος όπως όλες οι προηγούμενες; Θα είναι μια κυβέρνηση, που δεν θα επιχειρήσει καμιά τομή και μεταρρυθμίσεις;

Και με ποιους θα κυβερνηθεί η χώρα;

Με την κυρία Χριστοδουλοπούλου «λιάζονται και εξαφανίζονται» οι μετανάστες, ενώ υπάρχει ευρωπαϊκό κονδύλι 430 εκατ. για να αντιμετωπισθεί το μεταναστευτικό και το αγνοούσε; Έπρεπε να έρθει η υπηρεσιακή κυβέρνηση για να το ανακαλύψει, και τώρα στις 14 Σεπτέμβρη να εκταμιευτούν 33 εκατ. για την αντιμετώπισή του; Μήπως με τον κύριο Μπαλτά, που κατήργησε την αριστεία στα πρότυπα σχολεία ή με τα ίδια πρόσωπα της Ν.Δ. που μας έφεραν μέχρι εδώ;

Το Ποτάμι είναι εδώ, γιατί έχει κυβερνητικό σχέδιο για τη χώρα, αλλά έχει και τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορούν να δώσουν λύση, όπως ο κύριος Διαμαντούρος, βραβευμένος ακαδημαϊκός, πρώτος συνήγορος του πολίτη, δίπλα στα προβλήματα κάθε Έλληνα και καθημερινά δίνει λύσεις, ο Παναγιώτης Καρκατσούλης, βραβευμένος με παγκόσμιο βραβείο καλύτερου οργανωτή Δημόσιας Διοίκησης, ο συνταγματολόγος Νίκος Αλεβιζάτος, ο Στέφανος Ψημένος ένας πραγματικά δυναμικός άνδρας, χαρτογράφος και συγγραφέας, και εκπροσωπεί το Ποτάμι της Λευκάδας. Κατάφερε να διανύσει 2.000.000 χιλ και να δημιουργήσει οδικούς, ορειβατικούς χάρτες και αργότερα έφτιαξε την πρώτη ιδιωτική χαρτογράφηση της ακτογραμμής των Ελληνικών νησιών με χρήση σύγχρονων τεχνολογιών, η οποία εκδόθηκε ως σειρά έντυπων και ψηφιακών χαρτών.

Άνθρωποι έμπειροι, αναγνωρισμένοι που μπορούν να κάνουν μεταρρυθμίσεις στη χώρα μας και να οδηγηθούμε στην ανάπτυξη.

Ας σκεφτούμε σοβαρά πλέον, να κόψουμε τα φτερά των μεγάλων κομμάτων που μας οδήγησαν εδώ, και με τη δική σας εμπιστοσύνη, να μπορέσουμε να χαράξουμε τον δρόμο μέσα από συνεργασίες για να κυβερνηθεί η χώρα.

Εσείς είστε η δύναμη, μαζί μπορούμε να ξανακτίσουμε τη χώρα μας!

Προηγουμενο αρθρο
Οι ομιλίες των υποψηφίων της Λαϊκής Ενότητας στην παρουσίαση της 10/9
Επομενο αρθρο
Περιοδείες Λαϊκής Ενότητας 11&12 Σεπτεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.