HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔιαψεύδει ο βουλευτής τα «περί θερμού επεισοδίου»

Διαψεύδει ο βουλευτής τα «περί θερμού επεισοδίου»

Σχετικά με δημοσίευμα σε τοπική ιστοσελίδα περί “θερμού επεισοδίου που δημιουργήθηκε μεταξύ ενός ντόπιου επιχειρηματία και του βουλευτή”,σας κάνω γνωστό οτι η περιγραφή του “επεισοδίου” από την τοπική ιστοσελίδα είναι ψευδής και φανταστική.Αυτό που πράγματι συνέβη ήταν οτι ένας πολίτης ,εντελώς απρόκλητα ,επετέθη φραστικά (με ύβρεις)εναντίον του Βουλευτή ,ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του στην παραλία της πόλης,επικαλούμενος την ιδιότητα του “¨αγρότη” και σχετικά με το ανύπαρκτο θέμα της δήθεν ψήφισης εκ μέρους του Βουλευτή νομοσχεδίου για τη φορολόγηση των αγροτών.

Η μόνη αντίδραση του Βουλευτή ήταν να του εξηγήσει με ήρεμο τρόπο οτι το ψηφισθέν νομοσχέδιο δεν αφορούσε την φορολογία των αγροτών .Μετά δε από αυτό ο βουλευτής συνέχισε τη βόλτα του.Ύστερα από λίγο ,όμως, ο συγκεκριμένος πολίτης επανήλθε εξυβρίζοντας εκ νέου τον Βουλευτή ,οπότε παρενέβη τρίτο πρόσωπο το οποίο και εκάλεσε την αστυνομία και ο πολίτης οδηγήθηκε στο τμήμα.

Συνεπώς,τα αναφερόμενα περί “καταβρέγματος με καφέ”,ανταλλαγής γαλλικών”,παρέμβασης κομματικών παραγόντων του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ”,”κλήσης της Αστυνομίας από το Βουλευτή προκειμένου να συλλάβει διαμαρτυρόμενο πολίτη” “και παρουσίας του Βουλευτή στην Αστυνομία”αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας του συντάκτη της τοπικής ιστοσελίδας.

Γρηγόρης Σταύρος

Προηγουμενο αρθρο
Συνάντηση του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου με τη Διοίκηση της 6ης Υ.ΠΕ
Επομενο αρθρο
Συνάντηση Δημάρχου Λευκάδας, με τον σύμβουλο της ρωσικής πρεσβείας, Π. Κούπρικοβ

2 Σχόλια

  1. μπουρανελος
    29 Ιουλίου 2015 at 16:25 — Απάντηση

    ΚΥΡΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ,ΑΦΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ !!!!

    • tsopanos
      29 Ιουλίου 2015 at 19:43 — Απάντηση

      Παρακαλώ να διευκρινιστεί άμεσα εάν πρόκειται για espresso, fredo, frappe, ελληνικό ή Αμερικάνικο γιατί δημιουργείται και μείζον διπλωματικό πρόβλημα.

      Να γίνει άμεσο διάβημα στην Πρεσβεία της χώρας που ανήκει ο καφές.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.