HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔραστηριότητες του Δημάρχου και αντιδημάρχου στην Αθήνα

Δραστηριότητες του Δημάρχου και αντιδημάρχου στην Αθήνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Λευκάδας Κωνσταντίνος Δρακονταειδής και ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Περδικάρης κατά την επίσκεψή τους στην Αθήνα στις 29 και 30 Ιανουαρίου:

Τη Κυριακή το πρωί παρευρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Λευκαδίων Αττικής «Η Αγία Μαύρα» και της Ομοσπονδίας των Απανταχού Λευκαδίτικων Συλλόγων, το απόγευμα παρακολούθησαν το νικηφόρο αγώνα της ομάδας μας «ΝΙΚΗ» στο Κλειστό Αγ. Δημητρίου και το βράδυ την εξαιρετική συναυλία της Μπάντας της Φιλαρμονικής μας στην αίθουσα «ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ».

Τη Δευτέρα ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος επισκέφθηκαν τα Υπουργεία Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δικαιοσύνης-Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όπου συναντήθηκαν και συζήτησαν θέματα του Δήμου μας με κυβερνητικά στελέχη και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Από το ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Οι Φτερωτοί ταξιδιώτες στη λιμνοθάλασσά μας!
Επομενο αρθρο
Στο Λιβάδι της Καρυάς

3 Σχόλια

  1. epwnymos
    1 Φεβρουαρίου 2017 at 13:22 — Απάντηση

    Oταν εχεις αφησει ενα νησι στον αυτοματο πιλοτο, οταν συμπίπτει η θητεία σου με την διάρκεια του ΕΣΠΑ και δεν έχεις καταθέσει ουτε εναν (αριθμος 1) φακελλο για ενα εργο πνοής που θα αλλαξει την μοίρα του νησιού, όπως εκαναν καποιοι προγενέστεροι, όταν σου μενει ουσιαστικά μονο ενας χρόνος ωφέλιμος για δράση και δεν το εχεις πάρει χαμπαρι, οταν τραβάς θεματίδια απ’ τα μαλλιά για να τα ανανδείξεις δήθεν σε θεματάρες, όπως καλή ώρα τα ζεύκια με τις πιττες, οταν το μοναδικό σου μέλημα είναι να κλωτσας τις … καρέκλες του Τζορέλου μηπως και εξεχουν κανένα… πόντο, οταν επι τριετία ταιζεις σανό τους αδαείς του νησιού, τότε το να βγάζεις ανακοινώσεις ειναι παρωνυχίδα…

  2. ανωνυμος
    1 Φεβρουαρίου 2017 at 12:28 — Απάντηση

    Δεν υπάρχει περίπτωση αυτοί μας τρολάρουν. Δεν ξέρω ποιο είναι μεγαλύτερη τρολιά. Η δημιουργία υπηρεσίας διαστήματος από την κυβέρνηση ή το ότι βγαίνει Δελτίο Τύπου από το ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ότι τα ξαδέρφια Δήμαρχος και αντιδήμαρχος επισκεύτηκαν σύλλογο για κοπή πίτας, είδαν τη φιλαρμονική και είδαν τη Νίκη να παίζει μπάσκετ. Για να καταλάβουμε το μέγεθος της αστειότητας, από μόνο του το Δελτίο Τύπου με αναφορά ότι επισκέφθηκαν γενικώς κι αορίστως υπουργεία δεν αποτελεί σπουδαία είδηση χωρίς αναφορά σε κάτι συγκεκριμένο και μετρήσιμο. Πρέπει να καταλάβουν ότι όταν υπογράφουν ως ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ μας εκπροσωπούν όλους και όχι μόνο τους γραφικούς τους ακόλουθους και συντονιστές και βοηθούς συντονιστές και εντεταλμένους εταίρους τους. Μας ντροπιάζουν όλους τους Δημότες αυτές οι ασόβαρες ανακοινώσεις. Πως δεν έγραψαν ότι έκαναν περίπατο στο Κέντρο Σταυρος Νιάρχος και ήπιαν καφεδάκι με τον σύντροφο Κιμούλη. Κατά τα άλλα τους ενοχλούν τα δελτία τύπου του βουλευτή και τα ψέγει και γνωστό φίλα προσκείμενο τοπικό μέσο ενημέρωσης…..Αυτά δεν τα βλέπει να τα καυτηριάσει?

  3. Hfestionas
    31 Ιανουαρίου 2017 at 23:44 — Απάντηση

    επεράσαμε όμορφα, όμορφα, όμορφα
    επεράσαμε όμορφα, …………..

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.