HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΛειτουργία μιας νέας αίθουσας στο κτηριακό συγκρότημα του Νυδριού

Λειτουργία μιας νέας αίθουσας στο κτηριακό συγκρότημα του Νυδριού

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΥΔΡΙΟΥ
21 Ιανουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η Διευθύντρια του Γυμνασίου Νυδριού και ο Σύλλογος Διδασκόντων βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη λειτουργία μιας νέας αίθουσας στο κτηριακό μας συγκρότημα.

Η αναμόρφωση κι επισκευή μιας αίθουσας που για καιρό παρέμενε αναξιοποίητη μας πρόσφερε ένα όμορφο και λειτουργικό χώρο για να γίνονται τα μαθήματα Μουσικής, οι συναντήσεις και οι πρόβες της χορωδίας μας. Στην αίθουσα τοποθετήθηκαν μουσικά όργανα και συγκεκριμένα κιθάρα αλλά και ηλεκτρικό πιάνο που την αγορά του ανέλαβε εξ ολοκλήρου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Νυδριού.

Ευελπιστούμε η συλλογή των οργάνων σύντομα να εμπλουτιστεί περισσότερο. Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο για την προσφορά του αυτή καθώς και για τη συνεχή στήριξή του.

Η λειτουργία της νέας μας αίθουσας, η έμπρακτη συμπαράσταση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων αλλά και των επαγγελματιών του Νυδριού που προστρέχουν προσφέροντας εθελοντικά σε πολλές περιπτώσεις την εργασία τους καθώς και ο ενθουσιασμός των μαθητών, μας βοηθούν να δούμε με αισιοδοξία το μέλλον και να ελπίζουμε και στην επίλυση άλλων προβλημάτων.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ              Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ
ΚΩΝ/ΝΑ ΛΑΖΑΡΗ

2

Προηγουμενο αρθρο
Συνεδρίαση Υποεπιτροπής Νησιωτικών Περιοχών της Βουλής
Επομενο αρθρο
Πρόσκληση για την κοπή πίτας του Τηλυκράτη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.