HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΝ.Ε.ΠΑΣΟΚ Λευκάδας: Πρόσκληση – Εγγραφή Νέων Μελών

Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ Λευκάδας: Πρόσκληση – Εγγραφή Νέων Μελών

Ã-€Î±Ã-ƒÎ¿Îº-page-001

line2

Η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Λευκάδας ενημερώνει και καλεί όλους τους δημοκρατικούς πολίτες του νομού μας ότι οι εγγραφές μελών ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν μέχρι την 4 Μάη. Οι παλιοί κατάλογοι μελών παύουν να ισχύουν, οπότε όποιος/α επιθυμεί να συμμετέχει στις διαδικασίες του κόμματος πρέπει να πραγματοποιήσει την εγγραφή του/της μέχρι την 4 Μαϊου. Η διαδικασία εγγραφής νέου μέλους ή η επικαιροποίηση στοιχείων μέλους γίνεται διαδικτυακά, μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα του κόμματος, www.pasok.gr. Και στα γραφεία του κόμματος.

Στην κεντρική σελίδα του κόμματος, υπάρχει σε ευκρινές και ενεργό σημείο η παραπομπή με τίτλο: «Εγγραφή μέλους ή επικαιροποίηση στοιχείων μέλους». Μπαίνοντας σε αυτή την παραπομπή, εμφανίζεται η φόρμα την οποία συμπληρώνει ο υποστηρικτής ή φίλος του ΠΑΣΟΚ.

Στις 10 Μαϊου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές των συνέδρων για το έκτακτο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί 15-16-17 Μαϊου. Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι θα έχουν μόνο όσοι πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο ανωτέρω διάστημα.
Πληροφορίες :6944510677
Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
ΑRTηρία: θεατρικό παιχνίδι για την διαφορετικότητα των ανθρώπων
Επομενο αρθρο
Γιορτή ποδοσφαιριστή στον Άγιο Πέτρο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.