HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΟλοκληρώθηκε το σεμινάριο εκπαίδευσης της ΔΕΠΟΚΑΛ

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο εκπαίδευσης της ΔΕΠΟΚΑΛ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΠΟΚΑΛ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΔΙΑΥΛΟΣ».

Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο με θέμα: «ΔΙΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΡΟΛΟΥ», που είχε ξεκινήσει στις 14 Νοεμβρίου 2018 και απευθύνονταν στους οικογενειακούς βοηθούς του Προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ στο ΣΠΙΤΙ». Φορέας υλοποίησης η Κοινωφελής ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης «ΔΙΑΥΛΟΣ».

Το σεμινάριο που σχεδίασε και συντόνισε η κα Σοφία Ασπρογέρακα (Κοινωνική Ανθρωπολόγος- M.Ed., επιστημονικό στέλεχος στο Κέντρο Πρόληψης «ΔΙΑΥΛΟΣ»), στόχευε στην επανεξέταση – ενδυνάμωση του ρόλου συγκεκριμένων επαγγελματικών ομάδων.

Πρόκειται για τον δεύτερο κύκλο με τον οποίο ολοκληρώθηκε η ενδοϋπηρεσιακή εκπαίδευση των εργαζομένων στο «ΒΟΗΘΕΙΑ στο ΣΠΙΤΙ» αφού είχε προηγηθεί (Ιούνιος – Ιούλιος 2018) σεμινάριο για νοσηλεύτριες και νοσηλευτές του συγκεκριμένου Προγράμματος.

Ευχαριστούμε το Κέντρο Πρόληψης «ΔΙΑΥΛΟΣ» για την διαχρονική συνεργασία με την ΔΕΠΟΚΑΛ και την κα Σοφία Ασπρογέρακα για την πρωτοβουλία και την επιστημονική συνεισφορά της.

Τέλος πρέπει να επισημάνουμε την καθολική συμμετοχή και την διάθεση που επέδειξαν νοσηλεύτριες, νοσηλευτές, οικογενειακοί βοηθοί καθώς και την άρτια οργάνωση του σεμιναρίου από τις υπεύθυνες του Προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ στο ΣΠΙΤΙ», μέσα από την οποία προέκυψε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Από την ΔΕΠΟΚΑΛ

Προηγουμενο αρθρο
Δήμος Λευκάδας: Συνάντηση του Δημάρχου με το νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.