HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠροσφορές αεροπορικών εισιτηρίων Άκτιο – Αθήνα από την Αegean

Προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων Άκτιο – Αθήνα από την Αegean

Επιμελητήριο Λευκάδας

Προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων Άκτιο – Αθήνα από την Αegean για κρατήσεις μέχρι 27 Φεβρουαρίου

Το Επιμελητήριο Λευκάδας ενημερώνει τα μέλη του αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο ότι σε συνέχεια της επίτευξης της αεροπορικής σύνδεσης Ακτίου – Αθήνας, που υλοποιήθηκε από το Επιμελητήριο Λευκάδας σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία AEGEAN, ξεκίνησε για μια εβδομάδα η προσφορά εισιτηρίων της παραπάνω εταιρείας (και για όλη την Ελλάδα) με πολύ οικονομικές τιμές.

Το κόστος του εισιτηρίου για την πτήση Άκτιο – Αθήνα ξεκινάει από 29 ευρώ και για την πτήση Αθήνα -Άκτιο από 43 ευρώ ανάλογα με την ημερομηνία πτήσης. Οι προσφορές ισχύουν για κρατήσεις εισιτηρίων για όλη την περίοδο από Ιούνιο έως και Οκτώβριο και θα πρέπει να γίνουν μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.aegeanair.com.

Θα θέλαμε, επίσης, να σας ενημερώσουμε, ότι η συμβολή της τοπικής κοινωνίας στη χρήση της νέας αεροπορικής σύνδεσης θα είναι καθοριστική για την εδραίωσή της σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, και πρέπει όλοι, στα πλαίσια του εφικτού και των παρουσών οικονομικών συνθηκών, να συμβάλλουμε προς τη κατεύθυνση αυτή που θα είναι καθοριστική για την τουριστική και οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας.

Για την Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Προηγουμενο αρθρο
Τοποθέτηση Ηλία Κοντογεώργη για τα τραπεζοκαθίσματα στον παραλιακό του Νυδριού
Επομενο αρθρο
Πρόγραμμα Κατανυκτικού Εσπερινού Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.