HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠυρκαγιά εκδηλώθηκε στον σκουπιδότοπο – Επιχειρούν και δυο πυροσβεστικά αεροπλάνα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον σκουπιδότοπο – Επιχειρούν και δυο πυροσβεστικά αεροπλάνα

Σήμερα το πρωί μετά τις 10:00 εκδηλώθηκε φωτιά στο σκουπιδότοπο της Λευκάδας στις παλιές Αλυκές. Οι φλόγες, και ο καπνός ήταν ορατά από το ύψος της Φιλοσόφων με την επαρχιακή Λευκάδας -Νυδριού, το ίδιο και η μυρωδιά. Πρόκειται για μεγάλης έκτασης πυρκαγιά τουλάχιστον στο ξεκίνημα της. Επί τόπου και από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η πυροσβεστική, η οποία επιχειρηθεί με 3 οχήματα, ρίχνοντας τεράστιες ποσότητες νερού. Στην περιοχή η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική, σκέτη κόλαση. Υπάρχουν ακόμα συνεχείς εκρήξεις. Πρέπει πρώτα να κοπάσουν οι φλόγες για να μπορέσουν τα φορτηγά να μεταφέρουν και να ρίξουν χώμα.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Αυτή τη στιγμή στην περιοχή επιχειρούν και 2 πυροσβεστικά αεροπλάνα από το Άκτιο.

Να θυμίσουμε ότι στην περιοχή μόλις τον Απρίλιο είχε εκδηλωθεί και άλλη πυρκαγιά η οποία αποδόθηκε σε μεγάλη ποσότητα βεγγαλικών.

Σήμερα η εικόνα που έδινε η περιοχή ήταν τραγική, Έδειχνε εγκαταλελειμμένη. Από όσο μπορέσαμε να ξεχωρίσουμε -φαίνεται και στις φωτογραφίες- τα σκουπίδια ήταν εκτεθειμένα και μάλιστα ακριβώς δίπλα από την περίφραξη του δρόμου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια της γύρο περιοχής.

Προηγουμενο αρθρο
Η Βιβλιοθήκη Νίκου Σβορώνου «ξαναζωντανεύει»
Επομενο αρθρο
Η φωτιά στη χωματερή από ψηλά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.