HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣτις φλόγες το αυτοκίνητο του Περιφερειάρχη, πρόλαβε την τελευταία στιγμή και το εγκατέλειψε

Στις φλόγες το αυτοκίνητο του Περιφερειάρχη, πρόλαβε την τελευταία στιγμή και το εγκατέλειψε

Στις φλόγες τυλίχθηκε στην κυριολεξία το αυτοκίνητο του Περιφερειάρχη Θόδωρου Γαλιατσάτου τα ξημερώματα της Δευτέρας στην περιοχή της Σωτηριώτισσας όταν, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε φωτιά την ώρα που το όχημα του Περιφερειάρχη βρισκόταν εν κινήσει, με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Περιφερειάρχης επέστρεψε από την περιοδεία του που πραγματοποίησε σε Κεφαλονιά και Ιθάκη και κατά τις 1 τα ξημερώματα, όταν και έφτασε στο νησί με το τελευταίο πλοίο της γραμμής, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του για να επιστρέψει στο σπίτι του.
Στην περιοχή της στροφής της Σωτηριώτισσας, αντιλήφθηκε καπνούς να βγαίνουν από το όχημά του και σταμάτησε στην άκρη για να δει τι συμβαίνει.

Αμέσως το αυτοκίνητό του τυλίχθηκε στις φλόγες και αν και η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση, αυτό δεν κατέστη αρκετό να αποσοβήσει την ολοσχερή καταστροφή του αυτοκινήτου του, μαζί με όλα του τα πράγματα και τις αποσκευές που είχε στο πορτ μπαγκάζ καθώς και το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Νικολέτα Πανδή, ο κ. Γαλιατσάτος είδε στον καθρέπτη του αυτοκινήτου του να πέφτουν πίσω του αποκαΐδια και τότε ήταν που αποφάσισε να σταθμεύσει στην άκρη του δρόμου για να δει τι έχει συμβεί.

Όπως ανέφερε πριν από λίγο ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής κ. Γεωργακόπουλος, την υπόθεση έχει αναλάβει το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια κάτω από τα οποία πήρε φωτιά το αυτοκίνητό του.

Ο ίδιος ο Περιφερειάρχης να επαναλάβουμε, πέρα από το αρχικό σοκ που υπέστη, είναι καλά στην υγεία του.

Πηγή: www.corfupost.gr

Προηγουμενο αρθρο
Αποτελέσματα εκλογών Νέας Χορωδίας Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Απολογισμός «Φιλανθρωπικής Βραδιάς» του Γηροκομείου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.