HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤα πεταμένα στρώματα και ο Κος «έχω porsche»

Τα πεταμένα στρώματα και ο Κος «έχω porsche»

Ο κ. Τίμος Σουρτζής φωτογράφισε και σχολίασε τα παρακάτω στιγμιότυπα. Τα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook απ’ όπου και τα δανειστήκαμε. Το σκεπτικό του με το οποίο συμφωνούμε απόλυτα είναι: προσπαθώ απλά να πω, ότι όλοι μαζί μπορούμε να διατηρήσουμε την πόλη μας καθαρή, με το να είμαστε προσεκτικοί στις πράξεις μας….δεν κάνουμε ό,τι θέλουμε όποτε το θέλουμε…

Εξ αιτίας ενός ανεγκέφαλου συμπολίτη μας, βλέπουν όλοι, αυτή την κακή εικόνα στην είσοδο του νησιού, στην διασταύρωση Γύρας – Αη Γιάννη. Στρώματα πεταμένα από την ανακαίνιση των κρεβατιών του…και δεξαμενή νερού κομμένη…και πεταμένη χθες μέσα στον κάδο!!!!!..
Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουν όλοι, αυτό το υπέροχο θέαμα!
Μην ασχολείσαι θα μου πεις, εσύ που το διαβάζεις τώρα…Για τον Δήμο θα βρεις ευκαιρία να μου πεις και πολλά άλλα…αλλά εγώ έχω βαρεθεί αυτή την κατάσταση…γιατί κατά βάθος ξέρεις ότι έχω δίκιο…

12

10

11

Κι εδω ο Κος «έχω porsche» και παρκάρω στην μέση της αγοράς ανάποδα και φεύγω για την βόλτα μου!!!

1

Προηγουμενο αρθρο
Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.Λευκάδας διοργανώνει έκθεση καλλιτεχνικού εργαστηρίου
Επομενο αρθρο
Εγγραφές μαθητών για το σχολικό έτος 2015-16

5 Σχόλια

  1. Δανος
    27 Μαΐου 2015 at 21:13 — Απάντηση

    Φαινεται οτι το..διορισμενο πολιτικο προσωπο ΔΕΝ ξερει πώς μαζευονται και βαρεια σκουπιδια κι οτι δεν απανταμε παντα για οποια κριτικη γινεται στο δημο και σωστα γινονται. Σοβαρευτειτε γιατι θα καταρευσετε και μαζι σας κι εμεις που δεν σας τιμησαμε!! Αντε

  2. ΧΡΗΣΤΟΣ Κ.
    27 Μαΐου 2015 at 19:17 — Απάντηση

    Μάλιστα, κύριε Βλάχο! Να πάρει τηλέφωνο στην υπηρεσία καθαριότητας, να συνεδριάσει η Επιτροπή, να εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο, να βγάλει απόφαση το Δημοτικό συμβούλιο, να βάλει σε διαβούλευση την “πρόταση’ αυτού που πέταξε τα σκουπίδια, να…να…να…Έτσι θα βελτιοθεί η καθαριότητα της πόλης! Έτσι εξάλλου λύνονται όλα τα προβλήματα δημοκρατικά και “αριστερά”! (Θεέ μου που μπλέξαμε!)

  3. dimotikos
    26 Μαΐου 2015 at 22:14 — Απάντηση

    Είναι προφανές ότι πρώτα φταίει αυτός που τα πέταξε και μετά αυτός που δεν τα μαζεψε.
    Στον δυτικό πολιτισμένο κόσμο κανένας πολίτης δεν θα τα πέταγε εκεί. Και στον δυτικό πολιτισμένο κόσμο πέφτουν πρόστιμα για τέτοιες ενέργειες.
    Επίσης η porshe θα είχε δεχθεί πρόστιμο.
    Όπως και ο κύριος Σουρτζής για την πινακίδα του επί του πεζόδρομου (ενάντια στον κανονισμό), και για τα αυθαιρετα τραπεζοκαθισματοκαναπεδάκια απέναντι από το μαγαζί του. Όπως και για το παρκαρισμένο μόνιμα αυτοκίνητο τζιπ ford έξω από το σπίτι του όπου κινδυνεύουν πεζοπόροι.
    Θα είχε φάει πρόστιμο και ο κύριος με το havana με τις δύο προκλητικές πινακίδες του επί πεζόδρομων και η μία που αφαιρέθηκε μπροστά από τον αγιο σπυρίδωνα χάλασε και μια πλάκα.
    Επίσης η υπηρεσία καθαριότητας θα είχε αντιληφθεί ότι τα στρώματα και το καπάκι του ντεπόζιτου είναι εκεί καμιά βδομάδα και θα τα είχε περισυλλέξει.
    Επίσης ο Δήμος θα είχε ενημερώσει τους δημότες τι λεει ο κανονισμός για να παίρνεις τηλέφωνο και εντός 10 ημερών έρχονται από την υπηρεσία και τα περισυλλέγουν, το οποίο απλά δεν το ξέρουν.
    Στο λογαριασμό ΔΕΗ πληρώνει ο κύριος Σουρτζής δημοτικά τέλη. Ας μας πει πόσα είναι και αν απαιτεί με αυτά η υπηρεσία καθαριότητας να τα είχε μαζέψει εδώ και μία εβδομάδα.
    Το τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Λευκάδας μέλος του οποίου μένει εκεί τι κάνει για αυτά? Κυκλοφορεί καθόλου να δει το χάλι στην γεωργαφική περιοχή για την οποία είναι αρμόδιο? Δημοτική ενότητα Λευκάδας δεν είναι μόνο εντός πόλης Λευκάδας. Θα είχε καταγράψει πόσοι κάδοι είναι σε αυτό το χάλι της φωτογραφίας χωρίς καπάκι.
    Κύριοι πρώτοι φορά στο Δήμο από το facebook δεν γίνεται πολιτική και δράση.
    Φοβάμαι ότι τα πεταμένα στρώματα και ο κος porshe είναι ο καθρέπτης σας. Δυστυχώς η διαχείριση του Δήμου έχει λάντζα. Αν εκτιμάτε ότι με τα δημοτικά τέλη δεν μπορείτε να καλύψετε την καθαριότητα βγείτε και δηλώστε το στους δημότες. Κάντε απευθείας ανάθεση για την περισυλλογή σε συγκεκριμένες περιοχές. Και μην πειτε οτι αυτό δεν είναι στην κουλτούρα σας και την ιδεολογία σας γιατί αυτό κάνει το Λιμενικό Ταμείο.
    Το πρόβλημα κύριε Βλάχο είναι ότι δεν γνωρίζουμε ούτε της Δημοτικής Αρχής το σκεπτικό και την φιλοσοφία της για να βελτιωθεί η εικόνα.
    Η εικόνα τον τελευταίο μήνα είναι άξια για παρειτήσεις από ευθιξία.
    Με προτομές και φρου φρου δεν γίνεται πάντως.

  4. Δ.Δ.
    26 Μαΐου 2015 at 19:09 — Απάντηση

    Μπα,θιγεστε βλεπω με την τεκμηριομενη αληθεια??Δεν το περιμενα απο μια ..΄΄πρωτη φορα ΄΄στο δημο…!!!

  5. σταθης βλαχος
    26 Μαΐου 2015 at 15:38 — Απάντηση

    Αυτος που πεταξε αυτα τα πραγματα ας παρει τηλεφωνο την υπηρεσια καθαριοτητας του δημου να μας πει το σκεπτικο του, τη φιλοσοφια του, να μας πει πως μπορουμε ολοι μαζι να βελτιωσουμε την εικονα της πολης μας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.