HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Αποκατάστασης Ιστορικής Μνήμης

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Αποκατάστασης Ιστορικής Μνήμης

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ (Σ.Α.Ι.Μ.)
«Ο ΜΝΗΜΩΝ» ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Οδός Ν. Σβορώνου (έναντι Πνευματικού Κέντρου), 31100 Λευκάδα
e-mail: saim.mnimon@yahoo.gr

Δελτίο Τύπου

Το Σωματείο Αποκατάστασης Ιστορικής Μνήμης (Σ.Α.Ι.Μ.) «ο Μνήμων» Λευκάδας ιδρύθηκε το 2011. Βασικοί σκοποί του Σωματείου είναι η προαγωγή και ανάδειξη της ιστορικής μνήμης προσώπων, τόπων και συμβάντων που συνδέονται διαχρονικά με την κοινωνική, πολιτική, οικονομική και πολιτιστική ιστορία του νησιού της Λευκάδας, καθώς και η ενίσχυση και προαγωγή της διδασκαλίας της τοπικής ιστορίας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Α.Ι.Μ. ενημερώνει ότι στη Γενική Συνέλευση των μελών του σωματείου εκλέχθηκε μετά από διαλογική συζήτηση και δημιουργικό προβληματισμό νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Καράμπαλης Φίλιππος, ΑντιπρόεδροςΡομποτής Χρήστος, Γενικός Γραμματέας Χαλκιοπούλου Άννα, Ειδικός Γραμματέας: Αραβανή Αίγλη, Ταμίας: Πισπιρίγκος Παναγιώτης, Μέλη: Δρακονταειδή Ευγενία, Κακλαμάνης Γιάννης, Ροντογιάννης Κωνσταντίνος,Σούνδια Διονυσία.

Προηγουμενο αρθρο
Φιέστα ανόδου Πανλευκάδιου
Επομενο αρθρο
Ομιλία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Κουτσούμπα στη Λευκάδα

1 Σχόλιο

  1. Γιάννης Σ.
    12 Μαΐου 2017 at 23:09 — Απάντηση

    Τι ακριβώς έγινε παιδιά, το ΔΣ πρόεκυψε από εκλογές ή μοιράστηκαν οι «καρέκλες»; Ή μήπως τις εκλογές αντικατέστησαν η «διαλογική συζήτηση» και ο «δημιουργικός προβληματισμός»; Αν δεν είναι λάθος η διατύπωση, δεν έγινε ψηφοφορία. Μήπως θα ασχολείστε με την ιστορική μνήμη όπως και με το μοίρασμα των ρόλων;

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.