HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΥπογράφηκε η κατασκευή του άξονα που θα συνδέει την Πρέβεζα με την Ιόνια οδό

Υπογράφηκε η κατασκευή του άξονα που θα συνδέει την Πρέβεζα με την Ιόνια οδό

Με ένα πολύ ευχάριστο νέο ξεκίνησε η νέα χρονιά για την περιοχή μας, καθώς ένα πάγιο αίτημα ετών για την Πρέβεζα μπήκε στην τελική ευθεία και θα υλοποιηθεί μέσα στο 2016:

Πρόκειται για την κατασκευή του κάθετου άξονα που θα συνδέει την πόλη της Πρέβεζας με την Ιόνια οδό στη συμβολή της Γέφυρας Καλογήρου μέσω Πέτρας και θα συντομεύσει πάρα πολύ την διαδρομή Πρέβεζας-Ιωαννίνων.

Αυτό ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου(2-1-2016) ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Ν.Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας στη συνομιλία που είχε με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Λούπα στην Σαββατιάτικη εκπομπή του στο Ράδιο-Πρέβεζα, «Παράθυρο στον Αμβρακικό».

Ο βουλευτής είπε ότι ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης υπέγραψε ήδη την σχετική απόφαση και θα υπογραφεί η σύμβαση με την εταιρεία που κατασκευάζει την Ιόνια οδό.

Είναι μια σημαντική εξέλιξη που βγάζει την Πρέβεζα από την συγκοινωνιακή απομόνωση και έχει αντίκτυπο και σε ανθρώπινο επίπεδο αφού στον δρόμο Πρέβεζας-Ιωαννίνων όπως είναι σήμερα, έχουν συμβεί πάρα πολλά τροχαία ατυχήματα και έχουν χάσει τη ζωή τους πάρα πολλοί άνθρωποι και ανάμεσά τους αρκετοί συμπολίτες μας.

Ένας δρόμος «καρμανιόλα» που μετά την ολοκλήρωση του έργου θα αποτελεί θλιβερή ανάμνηση.

Πηγή: prevezaposto.gr

Άρωμα Λευκάδας: ο ένας μετά τον άλλον οι γειτονικοί Νομοί σπεύδουν να αποκτήσουν πρόσβαση στους μεγάλους αυτοκινητόδρομους. Στη Λευκάδα δεν κουνιέται φύλο. Είναι πολύ σημαντικό για το νησί μας να συνδεθεί και με το Άκτιο και με την Αμβρακία οδό.

Προηγουμενο αρθρο
Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με βροχές και χιόνια από την Κυριακή
Επομενο αρθρο
Το πλύσιμο των ρούχων, κάποτε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.