HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυγχαρητήρια στη μαθήτρια Βασιλική Σταματέλου που προκρίθηκε στην 37η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα

Συγχαρητήρια στη μαθήτρια Βασιλική Σταματέλου που προκρίθηκε στην 37η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗΝ 37η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Το Παράρτημα Λευκάδας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συγχαίρει θερμά τη μαθήτρια ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (Γ’ Γυμνασίου, ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ) που διακρίθηκε στον 80ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 και της εύχεται καλή επιτυχία στην επόμενη (τρίτη) φάση του διαγωνισμού.

Η 37η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 στην Αθήνα, στο κτίριο του Νέου Χημείου, οδός Ναυαρίνου 13Α, μεταξύ Μαυρομιχάλη και Χαρ. Τρικούπη στις 09.00 – 12.00 π.μ.

Παράλληλα, συγχαίρουμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς της Ε.Μ.Ε. αποδεικνύοντας με τον πιο ένθερμο τρόπο την αγάπη τους στη μαθηματική επιστήμη και τους καλούμε να συνεχίσουν την προσπάθεια τους με τον ίδιο ενθουσιασμό και ζήλο.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Λευκάδας της Ε.Μ.Ε.
Η Πρόεδρος                                          Ο Γραμματέας

Χριστίνα Μπενέκη                                           Νίκος Κονιδάρης

Προηγουμενο αρθρο
Φίλανδρος: Έξι εβδομάδες υπολείπονται για τον αγώνα Run for History
Επομενο αρθρο
Δήμος Λευκάδας: συνάντηση δημάρχου με τον Υπουργό κ. Κωστή Χατζηδάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.