HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΈνας «Ορφέας» όλη η Λευκάδα για φιλανθρωπικό σκοπό

Ένας «Ορφέας» όλη η Λευκάδα για φιλανθρωπικό σκοπό

ΈΝΑΣ «ΟΡΦΕΑΣ» ΟΛΗ Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ – ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 

Παραδόθηκαν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο «Ορφέας» Λευκάδας το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 για φιλανθρωπικό σκοπό, προκειμένου να στηριχθούν το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Λευκάδας και το Γηροκομείο Λευκάδας. Οι Λευκαδίτες αγκάλιασαν την εκδήλωση του «Ορφέα» και έτσι κατάφεραν και συγκεντρώθηκε το σημαντικό ποσό των 1270 Ευρώ τα οποία και μοιράστηκαν ισόποσα στις δυο δομές που ανακοινώθηκαν. 

Την Τετάρτη, 08/02/2023 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου επισκέφθηκαν τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λευκάδας & Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλο και παρέδωσαν το χρηματικό ποσό των 635 Ευρώ για το Γηροκομείο Λευκάδας. Ο Μητροπολίτης Λευκάδας & Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλος ευχαρίστησε τον «Ορφέα» για αυτή του την πρωτοβουλία “για την οποία δεν υπήρξε καμία συνεννόηση, αλλά προήλθε από την αγάπη των ανθρώπων και των φίλων του “Ορφέα” για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη” και αναφέρθηκε στην γενικότερη προσφορά του Ομίλου στους ανθρώπους και στις κοινωνικές δομές της Λευκάδας. Ο «Ορφέας» είναι ένα σπουδαίο σωματείο, παράγει ουσιαστικό έργο σε πολιτιστικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο δίνοντας το παράδειγμα και με αυτή την φιλανθρωπική εκδήλωση. Ο Διευθυντής του Γηροκομείου, Πατέρας Παναγιώτης Ζαβιτσάνος ευχαρίστησε το σωματείο και τόνισε πόσο σημαντικό είναι η κοινωνία να αφουγκράζεται τις ανάγκες και όπως ο «Ορφέας» να στηρίζει τόσο ευαίσθητες δομές, όπως το Γηροκομείο Λευκάδας.

Την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 ο πρόεδρος του Ομίλου κος Καραβίας μαζί με μέλη του συμβουλίου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Λευκάδας κο Καλό για την παράδοση των χρημάτων για το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Λευκάδας. Ο Δήμαρχος Λευκάδας ευχαρίστησε και εξήρε άλλη μια φορά το έργο του «Ορφέα» ο οποίος προάγει με τον καλύτερο τρόπο τον πολιτισμό του τόπου αλλά ταυτόχρονα δείχνει και μια τόσο μεγάλη κοινωνική ευαισθησία. Ο «Ορφέας» αποδεικνύει και στη πράξη ότι πολιτισμός είναι αυτό που διέπει μια κοινωνία στο σύνολο της, διότι η αλληλεγγύη είναι ένας βασικός πυλώνας του πολιτισμού μας. Στη συνάντηση  συμμετείχε και ο Προϊστάμενος του ΚΔΑΠΜΕΑ κος Βονιτσάνος ο οποίος ευχαρίστησε με τη σειρά του για την στήριξη του Ομίλου. 

Κάθε κοινωνία κρίνεται από το πώς συμπεριφέρεται στους πιο αδύναμους ανάμεσα της γι’ αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ορφέα» ευχαριστεί όλους τους φίλους και τα μέλη που στήριξαν την φιλανθρωπική εκδήλωση. Ο «Ορφέας» είναι ο κόσμος του και όλοι μαζί συμβάλλουμε στο πολιτισμό μας. 

Το ΔΣ

Προηγουμενο αρθρο
Νέος Διοικητής της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λευκάδος
Επομενο αρθρο
Οι δηλώσεις δικαιωμάτων του δημοσίου στο Κτηματολόγιο στα Ιόνια Νησιά θα γίνεται πλέον μόνο αν έχει τίτλους

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.