HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΈνα βήμα πιο κοντά η παράκαμψη Καλαμιτσίου με τη δωρεά της περιβαλλοντικής μελέτης από την εταιρεία ΜΥΚΗΝΑΙ Α.Ε.

Ένα βήμα πιο κοντά η παράκαμψη Καλαμιτσίου με τη δωρεά της περιβαλλοντικής μελέτης από την εταιρεία ΜΥΚΗΝΑΙ Α.Ε.

Δελτίο Τύπου

Ανδρέας Κτενάς: «Ένα βήμα πιο κοντά η Παράκαμψη Καλαμιτσίου με τη δωρεά προς την Π.Ε. Λευκάδας της Περιβαλλοντικής Μελέτης από την εταιρεία ΜΥΚΗΝΑΙ Α.Ε.»

Με ομόφωνη απόφαση, πλην μίας λευκής ψήφου, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων έκανε αποδεκτή τη δωρεά της εταιρείας ΜΗΚΥΝΑΙ Α.Ε., η οποία προσέφερε προς την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο «Αποκατάσταση Δρόμου Αγίου Νικήτα-Καλαμίτσι από περιοχή κατολίσθησης έως τη διασταύρωση προς Εξάνθεια και Χορτάτα» (Παράκαμψη Καλαμιτσίου), συνολικού προϋπολογισμού 3.500.000 ευρώ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, δήλωσε σχετικά:

«Η προσφορά της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων από την εταιρεία ΜΥΚΗΝΑΙ Α.Ε. είναι μια πολύ θετική εξέλιξη για το πολύπαθο έργο της Παράκαμψης του Καλαμιτσίου και αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς την υλοποίηση του. 

Χαιρετίζω την πρωτοβουλία αυτή, εκ της οποίας αφενός εξοικονομείται δημόσιο χρήμα και αφετέρου κερδίζεται πολύτιμος χρόνος.

Να ευχαριστήσω θερμά την εταιρεία ΜΥΚΗΝΑΙ Α.Ε. και την εκπρόσωπό της κα. Κορίνα Φασούλη – Γραφανάκη, για την έμπρακτη υποστήριξή στην προσπάθειά μας, ώστε το σημαντικότατο έργο για τη Δυτική Λευκάδα, να λάβει επιτέλους σάρκα και οστά μετά από τόσα χρόνια.».

Δείτε βίντεο με στιγμιότυπα από την αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας και του Προέδρου Τ.Κ. Καλαμιτσίου στην περιοχή του έργου: https://www.youtube.com/watch?v=UtY9uPuLuLQ&list=PL_2mPNUW8A77upzAKSunsoSQ6Z8ZdpTI2 

Προηγουμενο αρθρο
Δωρεάν rapid tests την Δευτέρα 29/3 στην κεντρική αγορά της Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Πώς μπορεί να εμβολιαστεί κάποιος πριν από τη σειρά του -Κικίλιας: «Καμιά δόση εμβολίου χαμένη»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.