HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΈνα κρούσμα στη Λευκάδα ανακοίνωση σήμερα, 10/3, ο ΕΟΔΥ

Ένα κρούσμα στη Λευκάδα ανακοίνωση σήμερα, 10/3, ο ΕΟΔΥ

Σε 2.633 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού που κατεγράφησαν το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Το ίδιο διάστημα, κατεγράφησαν 43 θάνατοι, με το σύνολο των νεκρών στην Ελλάδα από την έναρξη της πανδημίας να φτάνει τους 6.886.

Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται 479 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 έτη, ενώ το 85% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 1.445 ασθενείς.

Ιδιαίτερα επιβαρυμένο είναι το επιδημιολογικό φορτίο στην Αττική, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα κορωνοϊού την τελευταία ημέρα.

Συγκεκριμένα, στην Αττική βρέθηκαν 1.322 νέες μολύνσεις από τα 2.633 νέα κρούσματα που ανακοίνωσε νωρίτερα ο ΕΟΔΥ. Πιο συγκεκριμένα, 161 βρέθηκαν στην Ανατολική Αττική, 163 στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, 220 στον Δυτικό Τομέα Αθηνών και 332 στο κέντρο της Αθήνας.

Η Θεσσαλονίκη καταγράφει 283 νέα περιστατικά. Επίσης, 84 ανιχνεύθηκαν στην Αχαΐα και 51 στην Εύβοια.

Η κατανομή των κρουσμάτων κορωνοϊού

Προηγουμενο αρθρο
Παραλία Αη Γιάννη: Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα
Επομενο αρθρο
Στην αγορά 500 αντιδραστηρίων για τον μοριακό αναλυτή προχωράει το Νοσοκομείο Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.