HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΈνα ξεχωριστό μυστήριο τελέστηκε στο Νυδρί

Ένα ξεχωριστό μυστήριο τελέστηκε στο Νυδρί

Ένα ξεχωριστό μυστήριο τελέστηκε στον Άγιο Ανδρέα στο Νυδρί από τον πατέρα Αιμίλιο Γαζή. Δάσκαλοι του Δημοτικού Σχολείου Νυδριού και καθηγητές του Γυμνασίου και Λυκείου Νυδριού ήταν οι νονοί για τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας του Νίκου Θεοδώρου.

Η τοπική κοινωνία αγκάλιασε με πολύ αγάπη την οικογένεια, της παραχωρήθηκε ιδιοκτησία και έκτισαν εκεί τη μόνιμη κατοικία τους. Είναι ιδιαίτερα αγαπητοί κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα και από τη παρουσία του κόσμου στη βάπτιση.

Ο Χρήστος και ο Γεώργιος είναι μαθητές του Δημοτικού, και ακολουθεί η μικρή Βασιλική. Η επιθυμία των γονιών να βαπτιστούν τα παιδιά τους ήταν τέτοια που έκανε τους δασκάλους να πάρουν την απόφαση να είναι οι νονοί στο μυστήριο.

12

Αυτοί με τη σειρά τους παρότρυναν και τους εκπ/κους του Γυμνασίου και Λυκείου Νυδριού και όλα έγιναν πιο εύκολα. ’Όλοι ήταν εκεί να μοιραστούν τη χαρά και οι γονείς έδειχναν με κάθε τρόπο την ευγνωμοσύνη τους στους νέους τους συμπαραστάτες και κουμπάρους.

Οι συμμαθητές των νεοβαπτισθέντων κρατούσαν τις λαμπάδες, οι δασκάλες τους μοίραζαν τα γλυκά και τις μπομπονιέρες. Φανερά συγκινημένος ο πατήρ Αιμίλιος τόνισε τη μεγάλη σημασία του γεγονότος και επαίνεσε τη πρωτοβουλία των Σχολείων. Ήταν μια μεγάλη γιορτή και μια ιδιαίτερη στιγμή στη ζωή όλων.

Να ζήσουν φωτισμένα σε όλη τους τη ζωή.

10

13

14

15

16

17

18

Προηγουμενο αρθρο
Απάντηση Πάνου Γαζή στους 18 Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του Δημάρχου
Επομενο αρθρο
Καθαρισμός των παλιών μονοπατιών της Καρυάς (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.