HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΈξι κουταβάκια εγκαταλείφθηκαν στο Μοναστήρι των Αγίων Πατέρων

Έξι κουταβάκια εγκαταλείφθηκαν στο Μοναστήρι των Αγίων Πατέρων

Η φωτογραφία του Θανάση Κατωπόδη που είδαμε σήμερα το πρωί μας φάνηκε πανέμορφη. Στο σκαλοπάτια του μοναστηριού των Αγίων Πατέρων -που βρίσκεται πάνω από τον οικισμό της Νικιάνας- εικονίζονται έξι πανέμορφα κουταβάκια.

Στις σημερινές φωτογραφίες του Κώστα Σκλαβενίτη τα κουταβάκια δείχνουν να τριγυρίζουν ανέμελα. Όπως μας εξήγησε όμως ο ίδιος, τα κουταβάκια έχουν εγκαταλειφτεί από κάποιο ασυνείδητο στο μοναστήρι λόγω της ημέρας. Πολύς κόσμος ανέβηκε μέχρι το μοναστήρι τόσο το Σάββατο το απόγευμα όσο και την Κυριακή λόγω των λατρευτικών εκδηλώσεων.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της Νικιάνας κ. Νίκα μας επιβεβαίωσε το γεγονός. Την Πέμπτη που καθάρισε το χώρο του μοναστηριού ο Σύλλογος επαγγελματιών Νικιάνας δεν υπήρχε τίποτα. Μας πληροφόρησε ακόμα πως δεν είναι τα μοναδικά εγκαταλελειμμένα στην περιοχή. Λίγο παρακάτω υπάρχουν και άλλα, που τα φροντίζει η Λαμπρινή Κοψιδά.

Τι να πει κανείς; Χάνει τα λόγια του… Ας φροντίσει κάποιο Φιλοζωικό Σωματείο για την τύχη τους.

Προηγουμενο αρθρο
Με όποιους δάσκαλους καθίσεις...
Επομενο αρθρο
Ο Φάρος Δουκάτο της Λευκάδας [video]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.