HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΈφτασαν οι πρώτοι τουρίστες στο Άκτιο

Έφτασαν οι πρώτοι τουρίστες στο Άκτιο

Αεροδρόμιο Ακτίου: Αυλαία για τη φετινή τουριστική περίοδο από την Easyjet

Αισιοδοξία για πλήρη επαναφορά του τουρισμού στα προ πανδημικά επίπεδα καταγράφεται από όλους τους εμπλεκόμενους στην ταξιδιωτική αλυσίδα. Τόσο οι αερομεταφορείς όσο και τα καταλύματα εμφανίζουν ανοδική τάση κρατήσεων, που, αν συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, θα οδηγήσει σε νέο ρεκόρ τουριστών στην Ελλάδα.

Μια πολύ καλή τουριστική χρονιά προοιωνίζονται τα πρώτα στοιχεία από τις κρατήσεις και τον αριθμό πτήσεων οι οποίες είναι αυξημένες περίπου 20% από το 2019.

Η Λευκάδα αναμένεται και φέτος να προσελκύσει εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες που θα έρθουν να απολαύσουν τις μαγευτικές παραλίες της και όλες τις ομορφιές του νησιού.

Βασική πύλη αφίξεων είναι το αναβαθμισμένο αεροδρόμιο του Ακτίου για όλη την ευρύτερη περιοχή, την Λευκάδα, την Πρέβεζα έως τα παράλια της Θεσπρωτίας. Το πρώτο αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Άκτιο την Κυριακή και άνοιξε την αυλαία της φετινής σεζόν. Πρόκειται για την πτήση από το αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου που εκτελέστηκε από την Easyjet και έφτασε στο Άκτιο στη μία το μεσημέρι της Κυριακής 26 Μαρτίου.

Τα δρομολόγια της easyjet από το Άκτιο στο Λονδίνο, θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα κάθε Πέμπτη και Κυριακή.

Πηγή: https://www.tomistinenimerosi.gr/

Προηγουμενο αρθρο
Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών από σπίτια σε Ζάκυνθο και Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Επιστολή παραίτησης Λάμπρου Δάγλα αντιδημάρχου καθαριότητας Δήμου Μεγανησίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.