HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΈφτασε σήμερα στο Νυδρί το κρουαζιερόπλοιο Seabourn Odyssey

Έφτασε σήμερα στο Νυδρί το κρουαζιερόπλοιο Seabourn Odyssey

Κατέπλευσε σήμερα στο Νυδρί το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Seabourn Odyssey, πραγματοποιώντας την πρώτη από τις 10 συνολικά αφίξεις που έχει προγραμματίσει για το φετινό καλοκαίρι.

Οι επισκέψεις του Seabourn Odyssey ξεκίνησαν το περσινό καλοκαίρι και όπως είδαμε από το πρόγραμμα, αυξήθηκαν τη φετινή χρονιά. Η τελευταία θα πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου.

Το κρουαζιερόπλοιο μεταφέρει 450 επιβάτες υψηλών εισοδηματικών τάξεων και έχει πλήρωμα 330 άτομα. Ξεκινά από την Βενετιά φτάνει στον Πειραιά και στην Κωνσταντινούπολη.

Έφτασε στο Νυδρί στις 8 σήμερα το πρωί και έδεσε στα ανοιχτά. Θα αποχωρήσει στις 5 το απόγευμα. Οι πρώτοι επιβάτες αποβιβάστηκαν νωρίς το πρωί σε τρία γκρουπ. Μια ομάδα θα πραγματοποίηση κρουαζιέρα στα Πριγκιπονήσια και οι δυο άλλες επιβιβάστηκαν σε πούλμαν με προορισμό άλλοι την Πρέβεζα (Νικόπολη) και άλλοι θα κάνουν επίσκεψη στην πόλη της Λευκάδας και τη Φανερωμένη.

Μέχρι αυτή τη στιγμή αποβιβάζονται συνεχώς και άλλοι επιβάτες οι οποίοι θα περάσουν τη μέρα τους στο Νυδρί. Μεταφέρονται από το πλοίο μέχρι το λιμάνι του Νυδριού με λέμβους μεταφοράς, τις γνωστές λάντζες.

DSCN5709

Στο Νυδρί για λογαριασμό του πλοίου βρίσκεται η κ. Υβόννη Καρβούνη. Στο χώρο της άφιξης έχει δημιουργηθεί για λογαριασμό του πλοίου χώρος υποδοχής που προσφέρει χυμούς. Αυτό που μας έκανε εντύπωση -αποτελεί κατά την άποψη μας την επιτομή της πολυτέλειας- είναι ένα ειδικό «σκεύος». Είναι γεμάτο με μικρές ατομικές λευκές πετσέτες. Τις κρατάει δροσερές και μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν οι επιβάτες στην επιστροφή τους για να σκουπιστούν.

Στο χώρο της υποδοχής λειτουργεί επίσης εκ μέρους του Επιμελητηρίου Λευκάδας hospitality desk. Προσφέρει στους επιβάτες πληροφορίες, χάρτες και προτάσεις για την ξενάγηση τους.

Προηγουμενο αρθρο
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου ελληνορωσικής φιλίας Μεγανησίου «ΓΚΟΡΛΙΤΣΑ»
Επομενο αρθρο
Προς τους οφειλέτες της Υπηρεσίας Ύδρευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.