HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑγωνιστικό Μέτωπο Λευκάδας: Δασικοί Χάρτες και Δημοτικό Συμβούλιο

Αγωνιστικό Μέτωπο Λευκάδας: Δασικοί Χάρτες και Δημοτικό Συμβούλιο

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ  ΜΕΤΩΠΟ  ΛΕΥΚΑΔΑΣ  (Α.ΜΕ.Λ)

ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Το θέμα με τους δασικούς χάρτες που δημιουργήθηκε με την υποβολή, (κατόπιν εντολής από το ΥΠΕΝ) από το Δασαρχείο Λευκάδας δήλωσης εμπράγματων δικαιωμάτων του δημοσίου, με βάση το δασικό χαρακτήρα εκτάσεων στη Λευκάδα, έχει αρχίσει και ξεσηκώνει τους Λευκαδίτες.

Η υποβολή ήρθε μετά την εφαρμογή του άρθρου 152 του Ν.4819/2021, άρθρο που υπαγόρευσαν οι «άριστοι» βουλευτές των Ιονίων Νήσων της Ν. Δημοκρατίας  και για το οποίο πανηγύρισαν . 

Μέχρι στιγμής ο Δήμος Λευκάδας, παρα και τις αποφάσεις που έχει παρει για κλιμάκωση της πιεσης με κινητοποιήσεις,κράτα στάση αναμονης, τη στιγμή που οι Λευκαδιτες ξεσηκώνονται και κλιμακώνουν τον αγώνα. 

Το ΑΜΕΛ  καλεί την δημοτική αρχή να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο το γρηγορότερο. Όχι για απλά για ενημέρωση αλλά  για να παρθεί απόφαση για  αγωνιστικές κινητοποιήσεις προκειμένου να καταργηθεί το άρθρο 152 του Ν.4819/2021 καθώς και η εγκύκλιος που βγήκε στις 15-2-2023 για να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου.

Για το ΑΜΕΛ 

Ζαβιτσάνος Πέτρος δημ. συμβ.
ΛΕΥΚΑΔΑ 4-3-23

Προηγουμενο αρθρο
Αποθέωση για τον διασώστη της ΕΜΑΚ και προπονητή του ΠΑΟΚ που «λύγισε» στο σημείο του δυστυχήματος
Επομενο αρθρο
«Πάμε κι όπου βγει»: Μαθητική διαμαρτυρία Σχολείων της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.