HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΕΚ, Κωνσταντινούπολη και Λευκάδα φώτισαν το Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας.

ΑΕΚ, Κωνσταντινούπολη και Λευκάδα φώτισαν το Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022.

ΑΕΚ, Κωνσταντινούπολη και Λευκάδα φώτισαν το Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Στην κατάμεστη αυτή αίθουσα  παρουσιάστηκε το ενδιαφέρον βιβλίο του Λευκαδίτη συγγραφέα Θεόδωρου Γεωργάκη «Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ». Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και τις εκδόσεις «ΟΣΤΡΙΑ».

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο Πατέρας Τιμόθεος Ηλιάκης, γενικός αρχιερατικός επίτροπος της ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας – Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας – Ηρακλείου.

Παρόντες η ζωντανή ιστορία της ΑΕΚ όπως οι κ. κ Λάκης Νικολάου, Θωμάς Μαύρος και πολλοί άλλοι αθλητές και παράγοντες από όλα τα τμήματα της ΑΕΚ καθώς και εκπρόσωποι πολιτιστικών και μικρασιατικών συλλόγων. 

Η εκδήλωση επενδύθηκε μουσικά με πολίτικα τραγούδια και τραγούδια που αναφέρονται στην Πόλη από τους Ελένη Φουρλάνου (κανονάκι, κλαρίνο, φωνή), Κωνσταντίνο Φουρλάνο (Ιρανικό ταρ, Κιθάρα) και Χρ. Γιάννη Φουρλάνο (παραδοσιακά κρουστά, φωνή)

Ευχόμαστε το βιβλίο να είναι ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!

Προηγουμενο αρθρο
ΚΑΣΤΡΟ: Ανοιχτή επιστολή στο ΔΣ του Δήμου και τον κ. Σολδάτο
Επομενο αρθρο
Μείωση στην πίεση και πιθανόν διακοπή νερού θα επηρεάσει την πόλη της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.