HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑιτήσεις για το Πειραματικό (2ο ΓΕΛ Λευκάδας)

Αιτήσεις για το Πειραματικό (2ο ΓΕΛ Λευκάδας)

Από τις 28 Μαΐου μέχρι τις 17 Ιουνίου 2021 υποβάλλονται οι αιτήσεις  των ενδιαφερομένων για την φοίτησή τους στο 2ο ΓΕΛ ΛΕΥΚΑΔΑΣ -ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ.

Η κλήρωση για την εισαγωγή στην Α τάξη του Λυκείου θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου από το Υπουργείο ηλεκτρονικά από τριμελή επιτροπή παρουσία συμβολαιογράφου.

Οι γονείς και κηδεμόνες,καταθέτουν την αίτησή τους μέχρι τις 17 Ιουνίου 2021 ,μέσω της ΕΝΙΑΙΑΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (gov.gr).Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι μαθητές οι οποίοι αποφοιτούν από την Γ Γυμνασίου τη σχολ.χρονιά 2020-2021 από όλα τα σχολεία του Νομού Λευκάδας και από οποιαδήποτε άλλη περιοχή ,με την προϋπόθεση ΜΟΝΟ μία αίτηση για ενα ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ .


  Σημειώνεται ότι οι μαθητές οι οποίοι φοιτούν σε σχολείο το οποίο χαρακτηρίστηκε ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ  ,εξακολουθούν να φοιτούν ,εφόσον το επιθυμούν,μέχρι να ολοκληρώσουν τη φοίτησή τους στην οικεία βαθμίδα.Το ωράριο λειτουργίας του σχολείου είναι το ίδιο με όλα τα Γενικά Λύκεια και οι Ομιλοι λειτουργούν προαιρετικά,εφόσον ζητηθούν από τους μαθητές και εγκριθούν από τα αρμόδια όργανα (ΕΠΠΕΣ).

Για την συμπλήρωση της αίτησης τα στοιχεία των μαθητών πρέπει να συμπληρώνονται σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στα επίσημα έγγραφα (ταυτότητα,ληξιαρχική πράξη,τίτλος σπουδών) π.χ “ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ” και όχι “ΤΑΣΟΣ”.

Μετά την υποβολή της αίτησης λαμβάνετε ένα ΚΩΔΙΚΟ και ένα ΚΛΕΙΔΙ τα οποία είναι η ταυτότητα της αίτησης του κάθε υποψηφίου. Με τη χρήση του ΚΩΔΙΚΟΥ και του ΚΛΕΙΔΙΟΥ υπάρχει δυνατότητα αλλαγής των στοιχείων τα οποία καταχωρίσατε μέχρι τις 17 Ιουνιου .Αν αναζητήσετε στο διαδίκτυο “ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ 2020-2021” θα επιλέξετε την επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου και θα προχωρήσετε στη διαδικασία.(υπάρχουν οδηγίες). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την ηλεκτρονική διεύθυνση: aitiseispps@minedu.gov.gr .

Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Διευθυντή του 2ου ΓΕΛ ΛΕΥΚΑΔΑΣ στο τηλ.2645022640 ή με φυσική παρουσία στο σχολείο ύστερα από συνεννόηση.ΦΥΛΑΞΤΕ το ΚΩΔΙΚΟ και το ΚΛΕΙΔΙ για να δείτε τα αποτελέσματα στις 24 Ιουνίου.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Κώστας Αραβανής Φυσικός MSc
Δ/ντης 2ου ΓΕΛ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Ως το καλοκαίρι του 2023 η διπλή σύνδεση της Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Κορωνοϊός: 907 νέα κρούσματα - ένα στην Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.