HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑνακοίνωση – διαμαρτυρία Πανλευκάδιου

Ανακοίνωση – διαμαρτυρία Πανλευκάδιου

Τέσσερα χρόνια η συγκεκριμένη Δημοτική Αρχή έδειξε απ την πρώτη μέρα το σκληρό της πρόσωπο απέναντι στον Πανλευκάδιο. Εχθρική στάση απ την αρχή μέχρι το τέλος. Μήλο της Έριδος, το Πλάτωνας Γρηγόρης.

Παραχωρητήριο κάθε χρόνο,  όπως κάθε άλλη προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Αγώνες όμως, ούτε γι’ αστείο! 4 χρόνια 7 παιχνίδια!

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση θα έβγαινε πριν τις εκλογές, αφου με έγγραφο που  πρωτοκόλλησε και κοινοποίησε στους αρμόδιους φορείς στις 23/8 η ομάδα μας, ζήτησε ενημέρωση για τα γήπεδα που ηταν σε λειτουργία την περίοδο εκείνη και τις ώρες που μπορούσε να τα χρησιμοποιήσει για την προετοιμασία της.

15/11 σήμερα κι απάντηση δεν πήραμε ακόμα. Είπαμε όμως να μην προχωρήσουμε και χρησιμοποιηθεί η ανακοίνωση μας σε πιθανές πολιτικές σκοπιμότητες.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ηρθε την περασμένη Πέμπτη.  Ο Δήμος έκλεισε την Τρίτη 7/11 ξανά το γήπεδο, για 3η επανασπορά σε 2,5 μήνες!!!

Τρίτη 7/11 το έκλεισε και θεώρησε σωστό να μας ενημερώσει Πέμπτη μεσημέρι! Ανοργάνωτοι, χύμα, επίτηδες; Ποιος ξέρει;

Άλλο ένα παιχνίδι μακριά απ την έδρα μας. 7 αγώνες σε 4 χρόνια! Τεράστια οικονομική ζημιά, εισιτήρια,  χορηγοί (πινακίδες). Ζημιά αγωνιστική,  αφού μαθαίνουμε συνήθως που θα παίξουμε 2 μέρες πριν το παιχνίδι. Ηθικό πρόβλημα, αφού πρέπει να παρακαλάμε δεξιά και αριστερά, σε άλλους νομούς να μας παραχωρήσουν γήπεδο.

4 χρόνια χωρίς γηπεδα, κι οσα υπάρχουν ρημάδια.  Για πρώτη φορά στα 13 χρόνια θητείας της διοίκησης μας είδαμε γηπεδα χωρίς πρόγραμμα. Να μπαίνει όποιος θέλει, όποτε θέλει.

4 χρόνια “αγαπητοι κύριοι” καταστήσατε την ομάδα μας “τσιγγάνο”. Να δίνει αγώνες πότε στο Νυδρί, πότε στους Σφακιώτες, στην Πλάγια, στη Βόνιτσα,  στην Πάλαιρο. Και λίγους στο Πλάτωνας Γρηγόρης.  7 σε 4 χρονια!

Ειλικρινά δεν κουραστήκατε;

Αν όχι, κουράστηκε ο κόσμος γι αυτό και στις τελευταιες εκλογές σας έδειξε την “άγουσα για τα αποδυτήρια”! Τα ψέματα τελείωσαν.  Η εποχή του μεγάλου χαβαλέ τελείωσε.

Κι ευελπιστούμε με τη νέα Δημοτική Αρχή να επανέλθει η κανονικότητα, η ισονομια κι ο προγραμματισμός που υπήρχε πριν από σας.

Να επανέλθει σεβασμός σε όλους εμάς,  σε όλους τους συλλόγους, που προσπαθούμε να φέρουμε παιδιά στα γήπεδα. 

Προηγουμενο αρθρο
Εκδήλωση διοργανώνει το Σωματείο (Σ.Α.Ι.Μ.) «Ο Μνήμων» για την επέτειο των 50 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση Πρυτανικού Συμβουλίου περί της κατάργησης των  Ακαδημαϊκών Τμημάτων στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.