HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑνακοίνωση πολιτιστικού συλλόγου Απόλπαινας

Ανακοίνωση πολιτιστικού συλλόγου Απόλπαινας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΛΠΑΙΝΑΣ 

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Απόλπαινας συζήτησε διεξοδικά το θέμα της δημιουργίας βιομηχανικής εγκατάστασης πλυντηρίου – λιπαντηρίου στην Απόλπαινα και αποφάσισε ομόφωνα ότι μια τέτοια επιχείρηση θα ήταν επιζήμια για τη συγκεκριμένη περιοχή – στην οποία λειτουργούν ήδη άλλα δυο βενζινάδικα- γιατί θα συμβάλλει στην υποβάθμιση του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής και ασφάλειας των κατοίκων.

Επίσης θα «ανοίξει τον ασκό του Αιόλου» και την «όρεξη» και σε άλλους επιχειρηματίες να κατασκευάσουν ανάλογες εγκαταστάσεις. Επειδή -σύμφωνα και με το άρθρο 2 του καταστατικού μας- δεν επιθυμούμε να γίνει η Απόλπαινα, μια όμορφη περιοχή φυσικού κάλλους περιστοιχισμένη από τον ιστορικό ελαιόκαμπο της Λευκάδας, βιομηχανική ζώνη με καταστροφικές συνέπειες για το περιβάλλον, την υγεία και την ασφάλεια των κατοίκων, καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς, Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, Δήμο, Κοινότητα Απόλπαινας, Τμήμα Μεταφορών Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας, Πολεοδομία Λευκάδας να μεριμνήσουν ώστε να αποτραπεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο. 

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Απόλπαινας

Προηγουμενο αρθρο
Ερώτηση του ΚΚΕ στη Βουλή, για το λιμάνι του Περιγιαλίου
Επομενο αρθρο
Μαριούπολη: Δορυφορικές φωτογραφίες αποκαλύπτουν το μέγεθος της καταστροφής στο θέατρο

1 Σχόλιο

  1. ΖΟΥΖΟΥΝΙ
    21 Μαρτίου 2022 at 11:13 — Απάντηση

    Για να γίνει όμως ο “ιστορικός ελαιόκαμπος” οικοπεδάκια-μπακλαβαδες δεν ακούστηκε κιχ τοσα χρόνια. Άμα γιομίζει τσέπη, τι περιβάλλοντα και κολοκύθια! Εν τη παλαμη και ούτω βοησωμεν που λέει κι ο παπάς!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.