HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑνακοίνωση Συλλόγου Καρσάνων Λευκάδος-Αθήνας για το θέμα του Ραδιοφωνικού σταθμού Καρυάς

Ανακοίνωση Συλλόγου Καρσάνων Λευκάδος-Αθήνας για το θέμα του Ραδιοφωνικού σταθμού Καρυάς

Μετά τα τελευταία δημοσιεύματα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Λευκάδας για τον Ραδιοφωνικό σταθμό Καρυάς,ο Σύλλογος Καρσάνων Λευκάδος-Αθήνας και οι απανταχού Καρσάνοι εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για το μέλλον του σταθμού,ο οποίος ιδρύθηκε το 1996 από το τότε Κοινοτικό Συμβούλιο και είναι ιδιοκτησία της Καρυάς. 

Η θέση του Συλλόγου Καρσάνων Λευκάδος-Αθήνας είναι ο σταθμός και το στούντιο της Καρυάς να αναβαθμιστεί τεχνολογικά και να στελεχωθεί με μόνιμο προσωπικό. Ακόμα, η πλειοψηφία των μεταδόσεων να γίνεται από το στούντιο της Καρυάς. 

Περιμένουμε τις διευκρινήσεις του Δημάρχου για το θέμα και δηλώνουμε ότι ο Σύλλογος και οι απανταχού Καρσάνοι θα υπερασπιστούν με κάθε μέσο τον σταθμό,ώστε να μην απαξιωθεί σταδιακά και τελικά να είναι μόνο κατ’ονομα Ραδιοφωνικός σταθμός Καρυάς.

                                                                    Για το Δ.Σ

Προηγουμενο αρθρο
National Geographic: Η Λευκάδα στους καλύτερους προορισμούς για ιστιοπλοΐα αρχαρίων το 2022
Επομενο αρθρο
Χρόνια πολλά, Καλή Φώτιση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.